Hogyan gyantázod le EGYEDÜL a lábad hátsó oldalát?
Figyelt kérdés
Nem kérek olyan válaszokat, hogy "kérd meg tesódat6anyukádat/barátnődet". Azok válaszoljanak, akik egyedül gyantázzák magukat. Köszönöm.2012. máj. 31. 07:58
1/9 anonim válasza:
Sehogy! Magamnak még le sem merem húzni gyantacsíkot, most az epilátorral próbálkozok.
2/9 anonim válasza:
Én ugyan nem gyantázok, mert férfi vagyok, de ha az a problémád, hogy nem látod, akkor egy tükröt javaslok. Biztos van egész alakos tükör valahol a lakásban. Ha nem erre gondoltál, akkor bocs.
3/9 anonim válasza:
Igazából ugyanúgy, mint bárhol. Max magam felé fordítom annyira, amennyire csak lehet, és kicsit jobban kell odahajolnom. Amúgy is ki kell feszíteni, szóval feszítsd jó erősen magad felé.
Próbáld ki, hogy egy széken ülsz, a szőrtelenítendő lábad pedig egy másik székre teszed fel magad elé. Úgy Veled szemben lesz!
4/9 anonim válasza:
hát én úgy szoktam, hogy leülök a földre oldalasan, rákenem a gyantát amíg tudom és a tükörbe nézem h honnan húzom le. belülről így könnyebb, mert kevés marad. eléggé kicsavarodott, de én másképp nem tudom magamnak. remélem érthető hogyan:D
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. máj. 31. 14:27
6/9 anonim válasza:
Amikor a vadlimat csinalom akkor , leterdelek , hatra fordulok hogy lassam , es utanna hajra.
A combom hatso resz az mar macerasabb.
Annal a resznel amennyire csak tudok hatra fordulok es a laban is kinyujton hatra fele , kitekert poz de legalabb latom valamennyire. A belso comb megint egyszeru azt sak kiforditod gyanta textil fel egyikkezzel bor kifeszit masikkal rant. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jún. 12. 17:19
8/9 anonim válasza:
Kifordulok, vagy a tükör elé állok, és egy kis tükröt tartok a kezemben, azt mozgatom, hogy lássam.
9/9 anonim válasza:
sziasztok! valaki vállal gyantázást? has mellkasról lenne szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!