Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Amikor epilalok a bikinivonalo...

Amikor epilalok a bikinivonalon mindig piros pottyok jelennek meg. Es nem mindig tunnek el. Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés
Neha starandra se jarok mert annyira piros...vlmi modszer h eltuntessem oket??? koszonom...
2009. jún. 30. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
ne aggódj! sztem mindenkinél van ilyen...azért pirosodik ki a bőröd,mert most szedted ki a szőrödet.... nekem is szokott lenni,és pár óra alatt elmúlik,ne stresszelj miatta!
2009. jún. 30. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Most mondta, hogy nem mindig múlik el Neki, nem olvastad el figyelmesen a kérdését, nekem sajnos mindig ilyen :S Próbáltam már csomó mindent, de eddig semmi sem használt, erre én is szeretnék választ kapni. :)
2009. jún. 30. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
körömvirágkrém esetleg? :)
2009. jún. 30. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáld ki a gyantázás utáni nyugtatókrémet,hátha jobb lesz.

2009. jún. 30. 20:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!!
2009. jún. 30. 22:35
 6/6 anonim válasza:
Panthenolt próbáld ki, patikában lehet kapni, nekem bevált, persze nem egy bekenés után :)
2016. aug. 31. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!