Ha egy fiúnak nagyon fehér és szeplős a bőre, akkor gáz ha elmegy szolizni?
szia!
szerintem mindenképpen olyan szalonba menj ahol van 0.3mas eu szabványos gép és ott is kevés percre. emellett kérj valami szolikrémet is ami kicsit ápolja és védi a bőrödet!
Szerintem egyáltalán nem gáz!!
Ha szeretnél barnább lenni, akkor irány a szoli vagy a napocska :-) Viszont arra ügyelj, hogy ne vidd túlzásba, mert a túlszolizott bőr már nagyon mű, ráadásul károsodik a bőröd is. Minimális időkre menj (5-6 perc) ha van rá lehetőséged akkor csokicsövesbe, mert az hamarabb megfog, viszont ha tényleg nagyon fehér a bőröd, akkor csak max 3 perccel kezd!
Remélem segítettem
Szia
Sztem egyáltalán nem gáz csak nagyon figyelj oda a bőrödre!Nem szabad megégni!Hihetetlen sok jótékony hatással bír a szolárium amennyiben mértékkel jársz!Csak rendszeresen!Ha könnyen barnul a bőröd akkor 5-6 perc a csokicsőben ha nagyon könnyen leégsz akkor 5-6 perc a 0.3-asban és maradj is ennél a fajtánál!A nagyon barna bőr már egyáltalán nem divat!Krémet mindenképp használj hiszen elősegítik a barnulási folyamatot és tartósabbá is teszik az elért színt!
Pár dologra még ajánlott figyelni:
-Soha ne szolizza három napon belül kétszer vagy sűrűbben,
-Minden esetben csukva kell tartani a szemet szolizásnál,
-A sminket és a bőrre fújt parfümöt is el kell távolítani szolizás előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!