Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha egy fiúnak nagyon fehér és...

Ha egy fiúnak nagyon fehér és szeplős a bőre, akkor gáz ha elmegy szolizni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem igen, kár tönkretenni
2012. máj. 29. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem mindenképpen olyan szalonba menj ahol van 0.3mas eu szabványos gép és ott is kevés percre. emellett kérj valami szolikrémet is ami kicsit ápolja és védi a bőrödet!

2012. máj. 29. 08:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz!!

Ha szeretnél barnább lenni, akkor irány a szoli vagy a napocska :-) Viszont arra ügyelj, hogy ne vidd túlzásba, mert a túlszolizott bőr már nagyon mű, ráadásul károsodik a bőröd is. Minimális időkre menj (5-6 perc) ha van rá lehetőséged akkor csokicsövesbe, mert az hamarabb megfog, viszont ha tényleg nagyon fehér a bőröd, akkor csak max 3 perccel kezd!

Remélem segítettem

2012. máj. 29. 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia

Sztem egyáltalán nem gáz csak nagyon figyelj oda a bőrödre!Nem szabad megégni!Hihetetlen sok jótékony hatással bír a szolárium amennyiben mértékkel jársz!Csak rendszeresen!Ha könnyen barnul a bőröd akkor 5-6 perc a csokicsőben ha nagyon könnyen leégsz akkor 5-6 perc a 0.3-asban és maradj is ennél a fajtánál!A nagyon barna bőr már egyáltalán nem divat!Krémet mindenképp használj hiszen elősegítik a barnulási folyamatot és tartósabbá is teszik az elért színt!

Pár dologra még ajánlott figyelni:

-Soha ne szolizza három napon belül kétszer vagy sűrűbben,

-Minden esetben csukva kell tartani a szemet szolizásnál,

-A sminket és a bőrre fújt parfümöt is el kell távolítani szolizás előtt!

2012. máj. 31. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!