Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajam nagyon könnyen zsíroso...

A hajam nagyon könnyen zsírosodik, elég régóta egyenesítem ezért nagyon törik is és ráadásul mostanában korpásodik is! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Melyik sampon lenne a legjobb? Egyenesítés előtt milyen hajápolót kéne használnom? és a korpásodással mit csináljak? kérlek írjátok le tapasztalataitokat és tanácsaitokat! Köszönöm!
2009. jún. 29. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Valószinű,hogy a hajd az egyenesitéstől zsírosodik (nekem is attól szokott).Nekem is ezt a kozmetikusom mondta.Azóta ritkábban használom.

A korpára viszont ajánlom az ELOCOM OLDATOT.Orvossal kell kiiratni.Mikor megmosod a hajad akkor még vízesen dörzsöld be a fejbörödbe.Nem kell lemosni.

Attól is korpás lehet a fejböröd ha nem száritod meg száritóval.

Remélem tudtam segíteni,és bevállnak a tanácsok.Nekem mindegyik bevállt.

2009. jún. 30. 08:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem valamennyire segített a hajolaj,amikor megmosom a hajam (még vizesen) egy keveset,pár csppet beledörzsölök,és akkor is mikor megszáradt.de vasalás elött is teszek rá (csak ne vidd túlzásba,ne tégy sokat mert attól zsíros lesz)..

korpásodásról meg csak annyit,hogy amikor a hajadat mosod nagyon!!!alaposan mosd ki a sampont belőle,így nem lesz korpás!ugyanis a sampon szárítja a fejbőrt.

ja és még valami!ha használsz balzsamot akkor a hajtőre ne tegyél csak a hajvégekre mert ettől meg zsíros lesz.:)

kiprobálhatod amug a töredezésre az oliva olajat is.jó sokat raksz vizesen a hajdra (tocsogjon benne)leöblíted és meglátod milyen szép lesz utána a hajad.bnőm ajánlotta.

és,hogy elhidd nekem ezeket:fodrász tanuló vagyok:)végzős.

2009. jún. 30. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!