Érdemes volna-e beruháznom egy fekete szappanra?
19/F
Azon gondolkozom, mit vegyek az arcomra, hogy végre teljesen egészséges lehessen. Nem csúnya, pattanásos, de egy-kettő, három-négy (nagyobb, jelentősebb) azért mindig akad. Mint mindenki más is, én is a tökéletességre vágyom, ezért nem is nyugszom bele abba, hogy csak ennyire pattanásos.
Többen ajánlották még régebben a fekete szappant, aztán most megint hallottam róla. Erősen gondolkozni kezdtem rajta, hogy vajon mennyire hatékony, gazdaságos, mennyire éri meg az árát. Ezekre a kérdésekre kérnélek meg bennetek, hogy válaszoljatok. Meg ha így a leírtak alapján valaki szerint megérné vennem egyet, írja meg.
Aztán, néztem, miféle kiszerelésekben van ez a fekete szappan. 35 ml és 125 ml. Engem elsősorban a 35-ös érdekelne, mert ugye az az olcsóbb. Legfőképpen az érdekelne, hogy mennyi időre elég az?
Olvastam az Ilcsi honlapján, hogy ők mindennapi használatra javasolják, viszont hallottam azt is, hogy nem szabad olyan gyakran. Akkor hogy van ez?
Előre is köszönöm szépen a segítséget! :)
nekem teljesen normális arcmosás + egészséges étrend + napozás helyrerakta a dolgot :)
egyébként mi az a fekete szappan?
nekem is volt, és bár vannak akik csodákat regélnek róla, nekem tényleg nem történt tőle semmi a pattanásaimmal. az én bőrömön az segített, hogy minden este és reggel lemostam langyos, sima szappanos vízzel, és aztán jól bekrémeztem. az összes őrült tinicsodakrém teljesen hatástalan, mindig megvettem őket, rákentem az arcomra bizakodva aztán nem csináltak semmit. hjahj.
próbáld tisztán tartani, ne nagyon érj hozzá koszos kézzel, meg inkább sehogyan se.
de a fekete szappanhoz visszatérve, szerettem az illatát, elég sokáig elég volt, meg jobb érzése lett a bőrömnek, de a pattanások egyáltalán nem tűntek el.
remélem tudtam valamennyit segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!