Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feketéből szeretnék valami...

Feketéből szeretnék valami világosabb szint, pl egy halvány rózsazsint. Ehez előtte kikéne szőkiteni? Milyen szőkitőt használjak? Milyen hajfestéket?

Figyelt kérdés
Sajnos már eléggé hullik a hajam a fekete miatt.
2009. jún. 29. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen ki kell szőkíteni, szőkítőpor+ 12%-os oxi, ettől még jobban hullani fog a hajad és szétroncsolja, töredezett lesz és olyan tapintású mint a szalma. Nem lebeszélni akarlak ám, csak jól gondold meg mert ezen már csak a vágás segít:D
2009. jún. 29. 17:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkàbb vörösre .Szükiteni,plussz rozsaszinnel probàlkozni komoly szenvedés lesz a hajadnak.
2009. jún. 29. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocs:szökiteni
2009. jún. 29. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

en épp ma mentem el egy meno fodràsz szalonba ugyanezzel, hogy a festett ébenfekete hajam ha visszaszokiteném ( eredetileg ilyen homokszoke vagyok), megcsinàlnàk e , és mibe kerulne ez a procedura...Azt mondta a csaj, hogy igazàbol nem tudja, elvàllanà e ezt az egészet, de ha igen, legalàbb ket szokités kellene , ami minimum 4 honapot, egy hajvàgàst rovidre a végén ( bàr igy is rovid hajam van) és legalàbb 200 eurot ( 50 ezer ft!!!!!!, ja...)jelentene, és még akkor sem biztos, hogy a kivànt szint kapnànk...

Szoval...amit laikusként tanàcsolni tudnék neked, egyedul, otthon semmiképp ne fogj neki, keresd meg a vàros legjobb ( nem alegmenobb, legdivatosabb, hanem a lejgobb) fodràszàt és kérdezd meg te is,de tuti, hogy te sem lennél azonnal vilàgos , vagy rozsaszin haju...

Màsrészt rettenetes àllapotban lesz a hajad, én ugy dontottem, inkàbb maradok fekete, és pakolàsokba, egyebekbe ruhàzok be, minthogy halvàny narancsàrga hajjal màszkàljak utàna, màrmint ha marad valami a hajambol...

Ez az àtka ennek a feketének, hogy ha egyszer befestettuk, a joisten nem szedi ki belole rendesen...:SS

2009. jún. 29. 18:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Festett feketéből már én is csináltam szőkét, kb 1 évembe telt mire rendes színe lett, addig undorító narancssárgás-vöröses-rozsdaszínű hajam volt, az is olyan hogy a tövénél világosabb, és a vége felé sötétedik. Egyszerűen a feketétől lehetetlen gyorsan megszabadulni. Ha ilyen hajra még ráfestesz világos rózsaszín színezővel akkor nem tudom mi lesz belőle, de biztos hogy nem az amit szeretnél.
2009. jún. 29. 18:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia. Én is épp feketéből szeretnék valami mást szint kreálni. De én barnát.. Az eredeti hajszínem is barna. nekem már lenőtt egy picit, de az még koránt sem elég. Ha usziba eljárok, akkor a klóros víz leszívja.. meg azért a nap is szívja valamennyire. Meg most megyek el én is fodrászhoz, és melírokat rakatok bele. Utána apránként még rakok bele, és a végén meg befestem barnára. :) remélem sikerülni fog. És hogy neked is. :)
2009. jún. 29. 19:26
 7/11 anonim válasza:
Nagyon meg kell gondolni mielőtt a hajat feketére festi az ember mert az biztos h rengeteg időbe kerül vmi normális színt kihozni belőle... mellesleg a fekete az egyik legroncsolóbb szín (a másik a szőke)a barna a legrosszabb fedőszín és a vörösben van a legkevesebb pigment v mi és kopik mint állat
2009. jún. 30. 04:12
 8/11 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek :)

akkor most nemtudom mihez kezdjek :/ mertmár eléggé levan nőve (kb 5cm) :S... és ha igy ráfestetnék egy egy másikszint? lenne valami eredmény?és ha 12% os oxy-t használok+rózsaszint akkor sem szivná ki?:/ na most nemtudom mit tegyek :|

2009. jún. 30. 18:00
 9/11 anonim ***** válasza:
figyi.. ne fess rá semmit se, mert csak azt fogja befogni a festék, ami már le van nőve, és az elég nem szép, és akkor vagy megint fekete, vagy akkor tényleg irány a fodrász. :)
2009. júl. 1. 10:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is ebbe a cipőbe járok fekete a hajam egyszer lenött pár centit gondoltam most vissza festemm csoki barnára ebből az lezz,hogy az a pár centi undorító vörös lett és a többi maradt fekete szóval most én is lenövesztem majd kipróbálom az Oxy Reloadot. remélem sikerül
2009. júl. 11. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!