Feketéből szeretnék valami világosabb szint, pl egy halvány rózsazsint. Ehez előtte kikéne szőkiteni? Milyen szőkitőt használjak? Milyen hajfestéket?
Hello!
en épp ma mentem el egy meno fodràsz szalonba ugyanezzel, hogy a festett ébenfekete hajam ha visszaszokiteném ( eredetileg ilyen homokszoke vagyok), megcsinàlnàk e , és mibe kerulne ez a procedura...Azt mondta a csaj, hogy igazàbol nem tudja, elvàllanà e ezt az egészet, de ha igen, legalàbb ket szokités kellene , ami minimum 4 honapot, egy hajvàgàst rovidre a végén ( bàr igy is rovid hajam van) és legalàbb 200 eurot ( 50 ezer ft!!!!!!, ja...)jelentene, és még akkor sem biztos, hogy a kivànt szint kapnànk...
Szoval...amit laikusként tanàcsolni tudnék neked, egyedul, otthon semmiképp ne fogj neki, keresd meg a vàros legjobb ( nem alegmenobb, legdivatosabb, hanem a lejgobb) fodràszàt és kérdezd meg te is,de tuti, hogy te sem lennél azonnal vilàgos , vagy rozsaszin haju...
Màsrészt rettenetes àllapotban lesz a hajad, én ugy dontottem, inkàbb maradok fekete, és pakolàsokba, egyebekbe ruhàzok be, minthogy halvàny narancsàrga hajjal màszkàljak utàna, màrmint ha marad valami a hajambol...
Ez az àtka ennek a feketének, hogy ha egyszer befestettuk, a joisten nem szedi ki belole rendesen...:SS
köszi mindenkinek :)
akkor most nemtudom mihez kezdjek :/ mertmár eléggé levan nőve (kb 5cm) :S... és ha igy ráfestetnék egy egy másikszint? lenne valami eredmény?és ha 12% os oxy-t használok+rózsaszint akkor sem szivná ki?:/ na most nemtudom mit tegyek :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!