Ha világosabb hajat szeretnék és veszek egy vörös hajfestéket és hozzá 6%os oxit, akkor hogyan kell alkalmazni a kettőt? Bele keverni a festékbe az oxit?
ne csináld. alap szabály, világosításhoz csakis forász. bármilyen más, azonos vagy sötétebb árnyalatú hajszínnel kísérletezhetsz otthon.
valószínűleg el fogod cseszni és narancssárga hajad lesz. (ezt előre borítékolom 99%os bizonysággal)
ha olcsón akarod megúszni nézz utána a fodrásztanulók gyakorlati óráinak és menj be. ott megcsinálják.
28 N
Dehogy lesz narancssárga a hajad, ahhoz a festéknke kellene sz/rnak lennie:)
Ha világosabbat akarsz (élénk piros, v narancssárgás vörös), 9%-os oxit vegyél, a 6-os nem lesz elég.
És igen, borítsd össze a kettőt, és keverd 1-2 percig, aztán vidd fel fésűvel. Én magamnak szoktam csinálni, de még sosem lett belőle bajom...
Arra figyelj, hogy milyen arányban írja a festék az oxit - van olyan festék is, amihez nem 1, hanem 1.5 tubus oxi kell!
palette deluxe tűzpiros--->ez a hajfesték lesz, nekem a palette minden beválik, és akkor ehhez 6 vagy 9 %-os oxi kell? mert ugyebár ez a nagyobb dobozos...
és a hajfestékből 2 doboz kell.
De ha a palettén kívűl veszek még egy 6%os oxit akkor naracs lesz a hajam?
Mert mert festettem hasonlóval, csak az londa volt és nem lett tőle világos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!