Hajfestés után, ha már nem akarom festeni, lenövést el lehet kerülni vhogy?
Mármint nyilván lenő, de sötétes barna hajból ( [link] ) szeretnék vöröset ( [link] ).
De nem állandóra, nem szeretném többször befesteni, csak 1x kipróbálni a nyárra. (ezért kerestem azokat a hajszínezőket is, de nem találtam ilyesmi színt. azt is linkelhettek esetleg ha van:D)
Na és miután befestem és elkezd lenőni? Akkor várjam meg amíg lenövi az a 20 centit (vagy nemtudom mennyit), amíg lenő az egész hajamról? Nincs valami módszser ami kiszedi a festéket? (és nem túl drága)
Semmiképp ne fessed, inkább használj hajszínezőt, az nem annyira durva. És ha megunod a vöröset, akkor visszaszínezed az eredetire :)
Bár a vöröses fény megmarad, de legalább nem lesz nagyon csúnya
én kb fél éve növesztem le kitartóan, de nem merem bevállalni a színezőt sem... tudom, hogy elvileg kimegy belőle, de ha mégsem, vagy nem teljesen, kezdhetem előről. úgy csináltam, hogy befestettem a saját hajszínemhez hasonlóra, de valóban nem az igazi. fél év eltelt, és a nap, meg a samponok csúnyán kiszívták...
nem olyan vészed a dolog egyébként, szerintem is próbáld meg a hajszínezőt. aztán majd írd meg, hogy jó-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!