Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestés után, ha már nem...

Hajfestés után, ha már nem akarom festeni, lenövést el lehet kerülni vhogy?

Figyelt kérdés

Mármint nyilván lenő, de sötétes barna hajból ( [link] ) szeretnék vöröset ( [link] ).

De nem állandóra, nem szeretném többször befesteni, csak 1x kipróbálni a nyárra. (ezért kerestem azokat a hajszínezőket is, de nem találtam ilyesmi színt. azt is linkelhettek esetleg ha van:D)

Na és miután befestem és elkezd lenőni? Akkor várjam meg amíg lenövi az a 20 centit (vagy nemtudom mennyit), amíg lenő az egész hajamról? Nincs valami módszser ami kiszedi a festéket? (és nem túl drága)

2012. máj. 26. 14:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagyis azt olvasgattam, hogy ilyenkor be kell festeni az eredeti hajszínemhez hasonlóra, hogy ne legyen feltünő a lenövés. De ez olyan furcsa, valamennyire biztos látszódna, nem igazán jön be ez az ötlet:S Más nincs?
2012. máj. 26. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne fessed, inkább használj hajszínezőt, az nem annyira durva. És ha megunod a vöröset, akkor visszaszínezed az eredetire :)

Bár a vöröses fény megmarad, de legalább nem lesz nagyon csúnya

2012. máj. 26. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:

én kb fél éve növesztem le kitartóan, de nem merem bevállalni a színezőt sem... tudom, hogy elvileg kimegy belőle, de ha mégsem, vagy nem teljesen, kezdhetem előről. úgy csináltam, hogy befestettem a saját hajszínemhez hasonlóra, de valóban nem az igazi. fél év eltelt, és a nap, meg a samponok csúnyán kiszívták...

nem olyan vészed a dolog egyébként, szerintem is próbáld meg a hajszínezőt. aztán majd írd meg, hogy jó-e. :)

2012. máj. 26. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!