Hogyan tudom a hajsütőmet helyesen használni, hogy igazán szép göndör/hullámos hajam legyen?
Figyelt kérdés
Nem tudom helyesen használni, és így sosem sikerül megcsinálni a hajam, a második tincsnél általában mindig ott hagyom....Nem tudom hogyan kell rátekerni a hajam, kifelé/befelé csavarjam stb. köszönöm a segítséget2009. jún. 29. 15:12
1/2 anonim válasza:
tegyél rá hajlakkot, vagy hajhabot. azt mindegy hogy kintről vagy bentről csavarod rá. ha hullámosra szeretnéd a hajad,akkor hajmosás után fésüld ki a hajad, majd egyből tegyél rá erős zselét. akkor tutin fog kinézni.Kicsit vizes hatást kelt majd. vagy ha nem is teszel rá hajmosás után semmit, szimplán fésülés után tekerd be tőrcsibe a hajad és hagyd,h úgy száradjon meg.
2/2 anonim válasza:
Keresd ki ezt youtube-on: Soft Wavy Curls Tutorial
Egy ázsiai lány megmutatja hogy kell :) meg ott még van több is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!