Szögletes archoz (kocka ) milyen haj fazon áll jól? Hosszú hajból főleg.
Tényleg :)) A dr. Csontos nőci:)
köszi szépen, ezek a nagy hullámok tényleg jók, de vajon házilag hogy lehet megcsinálni hogy ne kelljen mindig fodrászhoz menni?
Szia, én elvileg "ovális" arcformájú vagyok, de kicsit nem is széles az államnál, de szélesebb az arccsontomnál.
Nos nekem is baj van, mert a sima frufru hülyén áll,az egyenes hosszúhaj frufru nélkül még amennyire jól áll. A szőke nagyítja a fejet, tehát mindenképpen sötét haj a leideálisabb. Ha nem akarsz göndöríteni (szerintem macerás), a 2-ik képen látható, félfrufrus, kicsit lépcsőzetesre vágott frizura a legjobb! Nekem is volt ilyen régebben, nekem csak az állt jól. Na, meg az egyenes hosszabb, de nem túl hosszú haj.
Mondjuk az érdekes, hogy én eddig szögletesnek láttam a fejemet, de lemértem, és kiszámoltam, aszerint meg ovális. Na, meg körberajzoltam a tükörképemet, aszerint is teljesen ovális. Kitudjaezt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!