Melyik hajsimító?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

2012. máj. 23. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:

remington mert az 220-as!

de mi az rajta hogy 2 hőmérséklet beálítás?

amúgy egyik hajvasaló se a legjobb,de ha választani kéne akkor a 2.

2012. máj. 23. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem Remington hajvasalóm van,nem pont ilyen,de nagyon megvagyok vele elégedve.Nagyon sok jót hallottam erről a márkáról.Én a Remington mellett vagyok. :)
2012. máj. 23. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Mind a kettő hajsimító :) Félretéve a vicces. Szerintem a remington bőven elég. Nem kell annyit költeni egy hajvasalóra :)
2012. máj. 23. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Az elsőt vedd! Úgyse fogod max hőmérsékleten vasalni a hajadat, viszont az elsőt fokozat mentesen tudod szabályozni.

A másodiknál van két hőfok, ahogy írják.

2012. máj. 23. 20:34
 5/6 anonim válasza:
Nekem a 2. van, azaz Bellissima. Pont ilyen, ugyan ez. Nekem előtte más volt(annak a márkáját már mg nem mondom neked) de az szétjött, és így megvettem ezt. Már ez van másfél éve és teljesen meg vagyok elégedve vele. 200 a max fokozat rajta, de ez bőven elég. Kényelmes fogni, pici és utazáshoz is simán el tudom vinni. Én csak tanácsolni tudom, az elsőröl viszont nem tudok infóval szolgálni:)
2012. jún. 5. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Remington mindenképpen. Sok jót hallottam róla! Igaz nekem Rowenta van már lassan 4 éve és semmi baja, úgyhogy nekem az a tökéletes!
2012. jún. 5. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!