Hogy lehet kivédeni a párától össze-vissza álló haj kezelhetetlenségét?
A hajam alapból göndör, így eléggé száraz típusú is. Vasalni szoktam, persze megfelelő szereket használva, de mégis mikor esténként a megszokott sétánkra megyünk, hazafelé már a duplája a normál méretének a hajam, szétáll és kunkorodik...
Milyen hajápoló szerrel kerülhetném ezt el? Borzasztóan idegesít, hogy esős időben nem mozdulhatok ki ilyen kellemetlenségek nélkül.
Igen ismerős a probléma, mert nekem is száraz és göndör és persze vasalom....
Korán reggel mikor megyek iskolába akkor is hasonló a helyzet:S
Én egy kis gumival összefogom, így kevésbé lesz göndör és olyan ronda nagy. Vagy ha van kapucnim felhúzom azt.
Amúgy meg én sem tudok semmilyen más megoldásról, pedig nagyon jó lenne.
De amúgy én úgy tudom, hogy a szárazságtól göndörödik be mert beszívja a párát (vagy mi)
Még kiskoromban levágták tök rövidre a hajam, pedig már rá tudtam ülni, azóta göndörödik... :) Csak most nyirattam belőle, és így nem áll jól a göndör haj.
Tegnap összefogtam és két kis tincset hagytam elöl, majd hajpánttal hátrasimítottam őket, na de így is a két tincs tiszta göndör lett és szétállt az egész...
Sortstárs :)
Remélem valaki azért tud rá valami kencét... :)
semyilyen kence nem használ tapasztalat :(
mostanában veszek fel sapkát vagy kalapot vagy pedig kapucnit.már nagyon sok divatos sapit lehet kakpni.párás időben mindig sapkát húzok :)
Hát ha csak ez marad..... :))
Köszi a választ, neked is.
igen a kapucnit énis használom, de a sapka végülis csak fent véd nem???
lécci mondd el hogyan csinálod, mert lehet nekem is ez lesz az új módszerem xD
nekem rövid hajam van igy alá fér a sapka alá :)
vagy a hosszú hajat türd be a sapi alá
Az enyém is göndör, de én szeretem nagyon, csak összekócolom, és megszárítom, meg fésülködni is csak hajmosáskor szoktam, 3 naponta.A mosások közt is csak összekócolom, ha túl laposak találom, én szetem, ha nagy a fejem :)mivel nem fésülöm tincsekben áll, és nagyon szép.Elöl viszont a fufrumat ki szoktam szárítani egyenesre, hát igen, esős időben szerintem sincs semmi megoldás.Hajráf, és hátra az egész, ezt tudom rá.Én göndör hajra való Sampont, balzsamot és hajvégápolót használok.Szerintem felesleges kűzdeni a természet ellen, én már rég megtanultam, mert tizen éves koromban én sem fogadtam el, és rosszul éreztem magam miatta, de már megszoktam és tök jó így, mostmár nincs problémám a hajammal :)
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!