Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lanyok! Ti hogy oldjatok meg...

Lanyok! Ti hogy oldjatok meg a hajfestest hosszu hajnal? Hany doboz eleg nektek?

Figyelt kérdés

En fodraszkellekeset haszanlok, ami nagy mennyiseg. 100 ml a festek meg talan 100 az oxi. Hajam hatul a melltartomig er..meg nem olyan hosszu, de nagyon sok. Viszont ez keves lassan ra. Sima drogeriasbol mar 4t kene vennem??://

Most valtok szokebol barnasba, es nem eleg csak a tovet, mint rebben.:/ Plane amig konnyen kikopik. Ti hogy vagytok vele?

2012. máj. 22. 20:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát a tövét max akkor tudnám, ha szőke lennék, de mivel abból szokok át barnára, és a világos szőkét hajlamos ledobni hamar, így valóban nem célszerű...:/

De már ezt írták előttem...én is mókásan festenék, ha a tövem barnás lenne alul meg kikopott szőkés barna..:)

Amíg ennyire kopik nem tudom csak a tövét festeni sajnos..:/

Most 7.3-as festék van a hajamon, következőnek már sötétebbet akarok, talán 2 árnyalattal is, aztán meglátom, hogy mennyire dobja azt le!:/ Szerintetek?

[link] ilyesmi szín nem lenne rossz következőnek. Bár ez 6.3-as...majd meglátom még..:/

2012. máj. 23. 16:31
 12/12 anonim válasza:
Nekem kb olyan hosszú a hajam mint neked,de a dúshoz köze sincs :( és a 3 festéket megeszi!!Az hogy meg csak a tövét kell festeni, az sztem nagyon nem jó mivel szőkéből váltasz és az nagyon hajlamos ledobni a színt!Én is szőkéből váltottam barnásba és folyamatosan dobta le,minden festésnél telibe kellett festenem!Sztem ha váltani akarsz akkor inkább ne spórolj!Inkább legyen drágább a festék és elég, minthogy ne sikerüljön és foltos legyen a hajad!Annál rondább nincs sztem :)
2012. jún. 8. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!