Mik a tapasztalatok a hab állagú hajfestékekről? Mennyire fogják be a hajat? És egy doboz mekkora hajra elég?
Figyelt kérdés
Hamvas szőke hajam befogná egy sötétebb szőke hajszín?2012. márc. 24. 20:47
1/6 anonim válasza:
Szia.Nagyon hosszú hajra is elég mert hab és könnyen eloszlik.Nagyon vigyázz a szőkékkel,inkább világosabbat vegyél mint amilyet szeretnél mert eléggé barna lesz.Wella az jó,de függ a hajad vastagságától minőségétől is,és nem biztos ami másnak jó az neked is jó lesz,ami még szép a perfect mousse.
2/6 A kérdező kommentje:
nekem kb mell fölé érő hajam van,de nagyon sok..és világos szőke...tehát olyan hamvas..ez is kikopna szerintetek? mert befestettem ilyen karamell aranyszőkére kb márc.16-án és már olyan a hajam,mint volt...igaz heti 3-4x megmostam a hajam...:S vagy lehet nem is volt sokkal sötétebb és azt a kis szín eltérést így ledobta?
2012. márc. 24. 22:16
3/6 anonim válasza:
Mivel festetted?Mert a habfestékek elég kimélöek és elö fordul hogy a gyakori mosástól kikopott.Vagy ha nem hab festék vagy kimélő volt,vagy nem volt jó a minősége.
4/6 A kérdező kommentje:
Fodraszkellekes. ( BES)
2012. márc. 25. 00:25
5/6 anonim válasza:
Szerintem jó lesz a habfesték csak világosabbat vegyél nehogy bebarnulj.Nekem is volt fodrászkellékes de az jobban kopott mint a bolti.
6/6 A kérdező kommentje:
Bmilyen drogériás jobban tartja??
És szerinted a drogériásba, ha nem a habot lesem a többinél azért nem lesz annyira eltérő szín? Jó nyilván kérdés milyen az alap...nekem pl az eredeti hajam, a lenövésem olyan világosbarnás..a többi meg már írtam, hogy hamvas szőke.
2012. márc. 25. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!