Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajegyenesítő sampont...

Milyen hajegyenesítő sampont tudtok? (ami be is válik? )

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 18:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
én is már kipróbáltam mindent (sampon, balzsam), de egyik sem segített semmit :S
2009. jún. 29. 10:24
 12/16 A kérdező kommentje:
köszíís mindenkinek :)
2009. jún. 29. 13:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk göndör haj meg göndör haj között is van azért különbség... mindenkinek más válik be.

Én got2b sprayt használok, és azt vettem észre, ha totál befújom vele a hajam, akkor könnyebb kiszárítani, és akkor már nem kell "agyonvasalni". De ha nem vasalom, esőben, szélben, párában, meg "úgy alapból" összegöndörödik, függetlenül attól, hogy mit fújtam, kentem rá...

2009. júl. 1. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
én most fogom kipróbálni a Shauma termékét.3 részes sampon+ balzsam meg egy lötyi de csak a sampont meg a balzsamot vettem meg, majd meglátjuk .(elvileg még a lötyit és meg kéne venni h teljes legyen az egyenesítő hatás, de azt nem vettem meg annyit nem költök rá )
2009. aug. 14. 09:41
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem shauma samponom van, zöld flakon, sötétzöld kupak. az van a közepére írva hogy erősít és kisimít vagy fordítva. úgy 700ft-ért vettem, de nem használt. A nivea straight & easy nekem bevált!
2009. dec. 20. 19:52
 16/16 anonim válasza:
100%

Nekem ez bevállt;

Schauma hajöblítő balzsam Egyenes & Fényes

tök meglepődtem hogy egyenes lett a hajam, mer nem hittem hogy egy sampontól kiegyenesedik.:'D

2010. máj. 4. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!