Milyen hajegyenesítő sampont használtok? és mennyire vállt be?
Figyelt kérdés
az a gondom h minden nap vasalom a hajam mert idegesít h 3 óra múlva a vasalás után a hajam vég befelé áll!!és káros is ezért gondoltam arra h elkezdek hajegyenesítő sampont használni. ( csak nekem zsíros hajra van samponom szal most egyenes és zsíros hajam les =/ mind1) csak nem tudom melyiket és h milyen árban vannak. amúgy szőke enyhén hullámos töredezett hajam van . kérlek írjátok le amit ki tapasztaltatok és nektek be vállt =)2010. jún. 5. 14:15
1/2 anonim válasza:
EN is vasalom a hajam es lassan ott tartok hogy kezd tonkremenni teljesen .. nekem is torezedett szalkas .. stb..
Hasznaltam ijen sampont`amit mondasz de nem igazan hasznalt .. eleg sokat hasznaltam es azutan latszodott a hatasa .. nekem gondor gondor hajam van es hullamos lett tole... nekem nem valt be de atol fugg hogy mijen hajad van .. ha eros es gondor nem fog bevallni`...
mijen markaju hajegyenesitod van ?
amugy azt tudnod kell hogy menstruacio elott vagy kozbe nem simul a hajad `:p..
en ijet hasznaltam =>apolja es egyenesiti .. [link]
remelem segitettem`:)
15.L
2/2 anonim válasza:
Én tigit használok mivel én sem szeretem vasalni a hajamat és nekem bevállt.Tudom árba nem a legolcsóbb de nekem elég hosszu hajam van, 2 éve megvan és még mindig nem fogyott ki. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!