Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Első kérdésem az lenne,hogy szőrtelenítés után, mivel kenegessem be magam, hogy a szőrtüsző ne gyulladjon be? Amit én eddig használtam, szőrtelenítés utáni krémet, nem használt. Márkát esetleg mondanátok? Avonosat használtam.

Második kérdésem:

Mitől lehet fényesebb a hajam?

És mivel tudom megelőzni azt, hogy szálljon a hajam (áramos)

Harmadik kérdésem:

Csak a karomról, a combomról, fenekemről derekamról szedem le a szőrt krémmel.(fenekemről,derekamról azokat a kis pihéket is). Hasam gyantázom. Hónaljam, vádlim, intim testrészem borotva. De az a problémám, hogy már másnap érzem, hogy szúr, ha eléggé megnő, a krém sem viszi már úgy le, és a gyanta sem tépi ki rendesen. Epilátor segítene, hogy több napig, szép és sima legyen a lábam? Az intim testrészem, hogy tudnám, úgy leszőrteleníteni, hogy ne legyen gyulladásba a szőrtüsző? Vagy valami jó krém? A krém már itt sem viszi le, csak csúnyán.

2012. máj. 20. 23:27
 1/1 anonim ***** válasza:

1. Én sima hintőport szoktam.

2. Hajpakolás, szilikonos hajvégápoló.

Vegyél elektromosság elleni sprayt.

3.Az epilátor jó. És fent említettem a megoldást a gyulladás ellen.

2012. máj. 20. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!