Otthoni hajszőkítés. Hogyan kezdjek hozzá? Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Csak elől szeretnék leszivatni pár tincset, és utána rákenni piros hajfestéket.Tudom otthon nem igazán tanácsos, de decemberben voltam fodrásznál, elől ő is szintúgy leszivatta (ami vörösesbarnás lett) és ugy kente rá a lila hajfestéket (lilát akartam) Nos, az oké hogy kikopott a festék, de még csak nem is szőkére hanem valami undoritó színe lett...ezt szeretném most elkerülni, na meg arról nem is beszélve h rendkivül drága ez fodrásznál (legalábbis nekem). Szóval a "hozzávalókat" fodrászkellékesbe gondolom betudom szerezni, de szerintetek mit kéne vennem?2012. márc. 22. 17:55
1/2 anonim válasza:
Szőkítőpor+ 12%-os oxy kell hozzá. Milyen színű a hajad? Mert ha sötét, akkor elsőre sajnos csak vörösesre tudja leszívni. Az a baj az extrém színekkel, mint pl. piros, hogy tartós változatba nem lehet kapni, ezért kopik ki gyorsan. Próbáld meg úgy, hogy leszívatod, aztán pár nap múlva még egyszer rákened a szőkítőpor+oxy keveréket, így már nagy eséllyel szőke lesz.arra már kenhetsz bármilyen színt :-)
Ha kérdésed van még szívesen válaszolok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!