Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetnék sötétbarna...

Hogyan lehetnék sötétbarna hajú, ha most feketére van festve a hajam?

Figyelt kérdés
Sötétbarna festéket vettem,de fekete lettem. Ezután vettem még egy árnyalattal világosabb barnát,de attól is fekete lett a hajam a tövénél is. Több fodrász szerint túl vékony szálú a hajam, ezért nem szabad leszívatni. Arra gondoltam,hogy elkezdem fekete hajszínezővel festeni és ha már lenőtt a festett rész, akkor a hajszínező is elvileg ki fog előbb utóbb kopni, akkor már be kéne hogy fogja a barna színű hajfesték a hajam. Mondjuk közepes barnát kell választanom,attól hátha nem leszek már fekete. Szerintetek sikerülhet, vagy van rá jobb módszer?
2012. máj. 20. 19:07
 1/2 Dia90' ***** válasza:
Én is hasonlóképp jártam. Szerintem a hajszínezős megoldás a legjobb, ha nem szeretnéd leszívatni. Próbálj fokozatosan barnára váltani, minden festéskor egyre világosabb árnyalatot válassz. (Én most ezt próbálom, mert olyan szép barna árnyalatok vannak :s)
2012. máj. 20. 21:31
 2/2 anonim válasza:
Ezzel elvileg visszaállíthatod a hajad eredeti színét. Aztán festhetsz rá megint. [link] a dm-ben lehet kapni 3500 Ft-ért.
2012. máj. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!