Melyik hajfesték kelt természetes hatást? Természetes színt?
Figyelt kérdés
Szeretném sötétebb barnára festeni a hajamat, és érdekelne melyik hajfesték az amelyik ilyenné teheti. Szeretném ha természetesen sötétbarna hatást keltene. Nincs se túl világos, de túl sötét barna hajam sem, inkább a kettő között, de most sötétbarnát szeretnék.
Valami ilyesmit.. :)
Segítenétek nekem? Mondanátok hajfestékeket amikkel ilyesmi árnyalatot érhetek el hajszínemnek megfelelően?
#hajfestés #hajfesték #hajszín #sötétbarna #természetes hatás #Victoria Justice #sötétbarna hajszín #természetes szín
2012. máj. 15. 19:09
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi? És befogja rendesen a hajat?
2012. máj. 15. 19:33
3/9 A kérdező kommentje:
-? +!
2012. máj. 15. 19:33
4/9 anonim válasza:
mivel alapból barna vagy befogja fogni igen:) tetszik valamelyik?
5/9 A kérdező kommentje:
Nézegetem most azokat a színeket amiket linkeltél, de itt a palettán nagyon világosnak tűnnek. A fekete sorában van az első szín: a feketekávé amire ha most így ránézek, azt mondom ilyennek szeretném látni a hajam ha már be van festve. :D Nem tudom, hogy ha ezekből a színekből valamelyikkel befesteném amit linkeltél, akkor olyan barnát kapnék e mint amilyet szeretnék, amilyen a lánynak van akit linkeltem? :)
2012. máj. 15. 19:42
6/9 anonim válasza:
dobozát nézd ne a skálát szerintem mert ott az oldalán milyen lesz:))
Ha nem mered akkor mindenképp fodrászkellékeshez néznék be a helyedbe az a legjobb és legmegbízhatóbb:) Én még onnét keresem a tökéletest:)
7/9 A kérdező kommentje:
Fodrászkellékes?
2012. máj. 15. 19:48
8/9 anonim válasza:
ahham:) ahol fodrászhajfestékeket árulnak nem ilyen drogériás minőséget:)
Van a közeledben?
9/9 A kérdező kommentje:
Hmmm hát van drogéria is, de én általában vásárolni a Fitt-ben szoktam, itt mindenféle kozmetikai termékeket árulnak, és ha jól tudom a mellette lévő fodrászat is szokott ott vásárolni. Legutóbbi hajfestékemet is ott vettem, de nem olyan színűre sikerült amilyenre szerettem volna. Nem márkás hajfesték volt, Alfaparf.
2012. máj. 15. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!