13 éves vagyok és nagyon zsíros a bőröm. Mi szüntetné meg? VAgy milyen arclemosót használjak? Az alkoholos nemjó ugye?
sajnos ilyen korban ez természetes. szerintem használhatsz alkoholos lemosót, nekem avonos van és bevállt. mondjuk az én arcom nem annyira zsíros. de a drogériákban is találsz neked való arclemosót.
a zsíros bőr a taplálkozás miatt is lehet. ne egyél olajos magvakat meg ilyesmiket, mert ettől előjönnek.
ha tényleg nagyon zsíros meg ilyesmi és semmi sem segít, akkor bőrgyógyászhoz kell fordulni, ő ad majd valami spéci gyógykenőcsöt.
remélem tudtam segíteni :)
Szija!
Nagyon egyszerű dolog: Baba szappan. Egyszerű, mégis szárit, de nem annyira, hogy utána repedezzen a bőröd.
Alapból zsiros a bőröm nekem is már 13 éves korom óta legalább, és csak ez vált be... 1 próbát sztem neked is megér.
16L.
Szia!
Ez te korodban úgy gondolom természetes, nekem is 13 évesen zsírosodtt az arcom.
Azonban ez nem azt jelenti, hogy nem kell ellene tenni semmit, hiszen tudom, nagyon zavaró és kelemetlen.
Ahogy írta valamelyik válaszoló, befolyásolhatja a zsírosodást a táplálkozás is pl. olajos, magvas termések.
Írta vki, hogy neki az Avon vált be, más a baba szappant ajánlja.
Meg mondom őszintén és hidd el nekem, ezek közül egyis se jó, legyen az bármilyen márka. Legalábbis nekem nem váltak be. De ez egyén és arctípus függő. Nem is beszélve arról, hogy a drogériában kapható kozmetikumok, Avon, Oriflame,termékekben vegyszer, mérgező anyag és tartósítószer van. Na azért nem kell megijjedni, mert nyílván az OETI nem engedné forgalomba, de köztudott, hogy ezeket a termékeket használata során több év alat felhalmozódnak az összetevők a szervezetben és vmilyen elváltozást, betegséget, allergiát okozhatnak.
Én pl. allergiás vagyok egy Avonos kenőcsre és egy drogériában kapható kenőcsre. Nem akarom megnevezni. Nekem most jött ki.
No a lényeg, amit én ajánlok és amit mindenkinek szoktam azok az Ilcsi kozmetikumok. Natúr termékek,mondhatom úgy is, hogy bio, nincs benne tartósítószer, se vegyszer, toxikus anyag, csak gyógynövények.
Az Ilcsi termékek kifejezetten problémás bőrre készültek. Nagyon szées a választék.
Én már 4 hónapja használom az arcomra, mert nagyon kicsit pattanásos és zsíros volt, de ez idő alatt teljesen megszüntette, Pedig eleinte nagyon szkeptikus voltam hiszen már mindent kipróbáltam Avon, Clen&Clear, Oriflame, Oxy és még sorolhatnám.
Abszorút poztitív a véleményem rólla és akiket ismerek és használják, azoknak is pozitív terméktapasutalauk van az Ilcsiről.
Bármennyire is reklámozzák a tv-ben vagy bárol az Avont ,eg egyéb véleményem szerint sz*r termékeket, akkor is az Ilcsi a legjobb és hidd el nekem, hogy 100%-ig meg vok győződve arról, ha te is elkezdenéd használni pár hónap múlva látványos lenne a javulás.
Ezt el is hiheted nekem.
Nem akarom reklámozni az Ilcsit, csak segyteni akarok.
De te tudod mit fogsz venni, ez már magánügy:)
ha esetleg meg akarod nézni www.ilcsi.com itt mindent megtalálsz rólla.
Azt írta itt vki, hogy nem érdemes az arcodat alkoholos tonikkal kezelni, mert az valóban jobban zsírosít. A véleményem az, hogy pl. nyugodtan használhatod az arcodra az Ilcsi cspkebogyó vagy kökény alkoholos tonikot, mert abszorút természetes hatóanyag van benne és az kifejezetten zsíros és patisarcra van, nekem pl. ez szüntette meg a zsírosodást, de van alkohomntes tonik is ez a kövirózsa tonik. Csak úgy gondltam megemlítem ezeket a termékeket.
25/l
Csak és kizárólag Bioderma.Gyógyszertári termék,és nagyon jó!Nekem rengeteg kipróbáld termék közül ez tette rendbe a bőröm.Ja és ez is alkoholmentes.Van krém,arclemosó,habzó gél stb.Itt megnézheted:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!