Csak nekem nem jönnek be a házi praktikák a hajamra?
Nekem egy otthon készített pakolástól bezsírosodott a hajam, de a barátnőm azt mondta, hogy ez normális, csak holnap mossam ki.
De írtad, hogy pár drogériában kapható termék bejön neked, tehát szerintem használd azokat. :)
Nekem sem váltak be. A tojássampontól tiszta száraz és gubancos lett a hajam, emellett hiába csak hideg vízzel mostam ki, tojásdarabok maradtak benne. Az ecetes öblítésről a fejemnél könnyebben fésülhető lett, de a vége szállós és száraz, meg a szaga is érződött napok múlva is, ha kicsit megizzadtam. A ricinusolajtól nagyon hullott, hamar zsírosodott és nem is nőtt gyorsabban. A sörös öblítéstől megint csak szállt minden felé, kissé száraz lett, viszont eszméletlen fényes volt tőle. Aztán volt még a mézes-aloés-balzsamos kombináció, ettől is szállt.
Egyedül az olajozás vált be eddig, de szerintem csak félig-meddig házi praktika. Volt, hogy sima hajolajat használtam, mostanában kókuszolajat. Egy átlag magyar háztartásban a kókuszolaj nem fordul elő túl gyakran, ezért nem teljesen házi praktika. :)
Ezek ellenére szerintem még fogok kipróbálni ilyeneket, majd a teás öblítést szeretném mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!