Eredeti hajszínt a fodrász vissza tudja hozni?
Sötétbarna az eredeti hajszínem, amit itthon ammóniamentes habfestékkel befestettem. Most ilyen aranybarna féle....
Szeretném visszakapni az eredetit, és azt mellíroztatni (vékony világos csíkokkal).
Lehetséges valahogy "lekaparni" a festet színt? Vagy újra kell festeni az egészet?
dehogy kéne leszívatni,itt világosabb barnát kell festeni sötétbarnára vissza!
A melírnál lehet szívatni fog de nem kell szerintem olyan erős és azzal még várnék,de kelljen a hajadnak ennyi kémiai reakciót egyszerre "átélnie". Szóval először akár otthon is,fesd vissza sötétbarnára,majd 4 hét múlva menj el fodrászhoz melíroztatni,úgy rendben van!
Nem írtad, hogy milyen festékkel festettél pontosan. Az aranybarna elég tág fogalom, ebből nem tudom, milyen színmélységű a hajad most.
Azt tudni kell, hogy a színleszedők megszabadítanak ugyan a mesterséges pigmentetktől, viszont a haj a festés során változik, így a kapott eredmény meleg-vöröses beütésű lesz. Ha éppen ezt akarod elkerülni, inkább menj fodrászhoz, melíroztass, és utána hamvas színezőt kérjél még az egészre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!