Szeretnék egy sárkányt tetováltatni a hátamra, vélemény?
Úgy szeretném, hogy a teste (hosszú, kecses) a gerincemen futna végig, a szárnyai pedig a lapockámról indulva a hátamon lennének.
valahogy így a szárnyak (csak sárkányszerűbbek) és közte a teste egészen a nadrágom vonaláig.
Mi a véleményetek? Ez kb mennyibe kerülne? Nagyon fájna?
És csak hogy tisztázzuk, nem divatból, számomra ez fontos, tetszik és jelent is valamit, szóval lebeszélni ne próbáljatok, azt halom eleget. Előre is köszi a válaszokat. :)
Lapockánál fájni fog!
30-40 alatt nem hiszem hogy meguszod..meg tuti több hónap lenne és nem nyár elött csináltatnám, mert egy ideig kötözni kell. Meg hát nehéz jó szakembert találni
Te leszel a tetovált lány?:D
Amugy fasza
Hát nekem se májusba jutna eszembe tetováltatni, az biztos.
Egyébként ha tetszik és rendesen végiggondoltad, akkor ne érdekeljen más véleménye. Én is tudnám sorolni az ellenérveket, de őszintén szólva engem is idegesítene ha mások megpróbálnának beleszólni.
Köszi, mindenkinek, am nem most gondoltam, ugyanis még meg kell előtte rajzolnom, mert még csak a fejemben van kész :D
és természetesen egyedi lesz, mert saját rajz alapján fog elkészülni. Esetleg ha tudtok jó tetoválókat, azt írhatnátok.
Igen, Bp.-n
Utolsó: azt megköszönném :) További válaszokat is örömmel várom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!