Hogyan lehet eltüntetni a mély pórusú mitesszereket (krátereket) az arcról?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok és a serdülő korban pattanásos voltam. Ennek a hagyatékát szeretném eltüntetni.
Olyan megoldást keresek, amit magam meg tudok csinálni és nem fájdalmas.
2009. jún. 27. 09:14
1/2 anonim válasza:
Én is szenvedek hasonló problémákkal, hatalmasak a pórusaim, pedig már nem vagyok tini korban. Minden lehetséges megoldást kipróbáltam, de belátom, hogy amíg én évekig otthon szerencsétlenkedek a tükör előtt és mindenféle házilag elkészített pakolást teszek az arcomra, a kozmetikus már rég segített volna. A gyümölcssavas hámlasztás kifejezetten ilyen heges, kráteres bőrre jó, állítólag csodákat művel én ősszel fogok menni ilyen kezelésre, mert nyáron nem csinálnak hámlasztást.Oh, és nem fájdalmas. Amúgy ha mindenképp otthon szeretnél próbálkozni, ajánlom a paradicsompakolást, uborkapakolást, gyakori bőrradírozást, de szerintem jobban járnál, ha tényleg rászánnád magad egy kozmetikai kezelésre. Hidd el nekem évekig én is utáltam a kozmetikust és azt gondoltam otthon is helyrehozhatom a bőröm, de beláttam, hogy nem! Remélem sikerrel jársz majd a hegek eltávolításában! Sok szerencsét!:D
2/2 anonim válasza:
kozmetikus egy jó kozmetikus jó a hámlasztás de jó a csiszolás is nekem is csinálták nem fáj és megfizethető egy évben 3x szoktam menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!