Lányok ti hogy borotváljátok le ott úgy hogy ne szúrjon és ne is legyen pöttyös?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 23:20
11/12 anonim válasza:
Én a hüvelybemenet környékén mindig gyantázom/csipesszel kiszedem, mert a sok év alatt megritkult annyira hogy ki tudom így is hamar. A szeméremdombon havonta egyszer gyantázok teljesen, utána borotva pár hétig. Így az se zavar ha mondjuk kipattogzik egy kicsit, vagy szúr, mert kevesebb szőr van ott, mint egy 12 éves kislánynak :P
12/12 anonim válasza:
Szia,
én sokáig használtam borotvát, meg se vártam, hogy kinőjön teljesen, mindig borotváltalm magam a lábamat is. Egyszer megvártam, míg a lábamon teljesen kinő a szőr.
Frászt kaptam!! Olyan sűrű és vasta lett a szőrzetem mint egy férfinak, nagyon megijedtem!
Azonnal elmentem kozmetikushoz. 2 éve csak gyantáztatok mindenhol, teljesen. Ma már 2 hétig teljesen sima a böröm, sokkal ritkább és elgyengült.
Tudom nem a kérdésedre válaszolok, de gondold meg nagyon a borotvát mert nagyon megerősíti és sűrűvé teszi a szörzetet mindenhol.
Ja és a pasik sokkal jobban szeretik ha gyantával van leszedve, mint borotvával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!