Lányok ti hogy borotváljátok le ott úgy hogy ne szúrjon és ne is legyen pöttyös?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 23:20
1/12 anonim válasza:
vannak kérdések, amikre egyszerűen nem lehet értelmes választ adni. ez pont egy ilyen:D
2/12 anonim válasza:
a dolog titka: nem szabad nagyon sűrűn borotválni ott, mert nagyon érzékeny ott a bőr. Azt ajánlom neked, ha van barátod, akkor azelőtt borotváld le, mikor találkoztok, aztán hagyd, hogy egy kicsit megnőjön (max. fél centisre), nekem ilyenkor nem szokott szúrni és nem lesz pöttyös. Ha nincs barátod, akkor egyszerűbb a dolgod, mert akkor nem kell annyira odafigyelned, hogy mennyi időközönként borotváld;)
3/12 anonim válasza:
Az ilyen, ha párkapcsolatod van, meg fogja érteni a párod. Naponta kétnaponta egyszerűen lehetetlen és értelmetlen borotálni... szépen meg kell vele veszélni. :)
4/12 anonim válasza:
ne magad felé húzd a borotvát, hanem lefelé és akkor nem lesz pöttyös :) és persze óvatosan ;)
5/12 anonim válasza:
utolsónak: és úgy fog szúrni, mint az állat, mert így a borotvával kihegyezi a szőrszálakat:D
6/12 anonim válasza:
Pont úgy nem lesz az kedves utolsó... Általában a szőr lefelé nő. De az tényleg lényeges, hogy a szőr növekedési irányával elleentétesen nem szabad, emrt az erősíti a szálakat.
7/12 anonim válasza:
csak gondold már végig logikusan. mikor a barátom borotválkozik és lefelé húzza, majd meg zavarodok, mert ha egy picit is elkezd nőni, úgy szúr hogy nagyon. ha egy ceruzát hegyezel késsel abba az irányba húzva a kést amerre a ceruzát tartod, akkor hegyes lesz nem?:)
8/12 anonim válasza:
Szőr növekedési irányával ELLENTÉTESEN borováld, ha lefelé borotválod, nem is tudod rendesen leszőrteleníteni magad, mindig marad egy kevés, akkor meg mi értelme...:S
10/12 anonim válasza:
Én mindig a szőr növekedésének IRÁNYÁBA húzom, és így nem pattogok ki egyátalán! Rendesen le lehet szedni (akik azt mondják, hogy nem, azok még valószínűleg nem próbálták), csak egy jó, minőségi borotva kell hozzá, nem egy eldobhatós sz*r és lehetőleg borotvazselé, mert az felpuhítja a szőrt! Így amikor nő vissza, nem is szúr annyira!
Próbáltam ellentétesen is, de az eredmény az lett, hogy kipattogtam és a szőr sokkal erősebb lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!