Mentetek már úgy fodrászhoz, hogy abszolút nem ismertétek, csak ránézésre választottatok egy szalont és bementetek?
Nem sűrűn járok fodrászhoz, ált. csak a hajam végéből szoktam vágatni, de nemrég új városba költöztünk (Szeged), és most nem tudom, hova menjek.
Szerintetek menjek be csak úgy egy fodrászhoz és kész?
persze,írd be googleba milyen fodrászok vannak és ami szimpatikus! De nem minegyiknek van honlapja! Esetleg ha majd összeismerkedsz emberekkel tőlük is megkérdezheted kit ajánlanak?
Én a fodrászomat párom által találtam meg,nekem is új város volt de ő csinált meg feketéből szőkére amiért nagyon hálás vagyok és szeretem érte:)
De voltam már ritka szar fodrászoknál is meg olyanoknál is aki elkért 9 ezer ft-ot egy festés vágásért amit még el is b*szott:/
Ha elsőre rátalálsz akkor szerencsés vagy,de általában tapasztalat árán tudod meg melyik a neked legmegfelelőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!