Megéri belefogni?

Figyelt kérdés
2 éve váltottam barna hajról feketére, megtetszett és azóta is rendszeresen ilyenre festem. Két hete befestettem megint feketére mert már levolt nőve,de nagyon rá vagyok "kattanva" a szőkés barna hajra és minden áron leszeretném róla ezt a feketét szedni.Elég vékonyka a hajam megvolt ritkitva, és nem nagyon tudom hogy mi tévő legyek bele merjek e fogni? van e esetleg valami olyan módszer ami leszedné róla minnél kiméletesebben. Szőkíteni semi képpen sem szeretném, gondoltam esetleg :Loreal effasor hajradírra, aztán syoss világosítóra....Véleményt szeretnék kérni aki ért hozzá nagyon fontos!
2012. máj. 14. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
sajnos szivatás nélkül nem fog menni :/
2012. máj. 15. 07:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen szívatás nélkül nem fog menni!!! Most én is világosítok..olyat akarok min te! Nekem a fodrász barátnőm fogja csinálni. Le kell szívatni...és hogy kíméletesebb legyen az szőkítőhöz sampont kell keverni(koktélozás)!! Ám nekem már nem sötétbarna..mert egyszer már levolt szivatva..és akkor bizony nem volt benne sampon!! A tiédet, hogy minél kíméletesebb legyen ugy lehet megoldani, hogy: vagy 3%os oxi+szőkítőpor vagy csak simán melíroztatni!! A hajradír is ugyanúgy roncsolja egyébként(ezt egy mester fodrász mondta nekem)!! Én Kim Kardashian sötét szőke hajszínét szeretném most :)) Sok szerencsét a hajfestéshez neked :)))

kozmetikus 22L

2012. máj. 15. 07:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Az Effasor sima szőkítőpor. Van más módja a színleszedésnek, ami sokkal-sokkal kíméletesebb, ez az oxy reload. Arról lehet megismerni, hogy nem szőkítő, hogy két külön flakonban levő folyadékot kell összekeverni egyenlő arányban, és ezt kell a hajra kenni. Sajnos előfordul, hogy a pigmentek nehezen jönnek ki a hajból, de mivel egyáltalán nem károsítja a hajat, azt mondom, egy próbát megér.
2012. máj. 15. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:
először is azt kellene megállapítanod, hogy valóban jól áll-e. aztán jöhet a leszivatás.
2012. máj. 15. 16:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :-) Utolso valaszolo mar volt elotte szokes barna hajam csak 2eve vagyok fekete.Es a regi hajszinemet szeretnem vissza nyerni.
2012. máj. 16. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!