Napallergia! Mit kezdjek vele?
Hát sorstársaim, nem tudtam meg többet! Igaz, megírta a gyógyszer nevét, de azt mondta, hogy ez sem kifejezetten napallergiára való (én érthettem félre) és hogy tulajdonképpen minden gyógyszertárban kapható allergia gyógyszer használ a problémára. Tavaly nem szedtem az eredetileg por, pollen ésatöbbi allergiára felírt gyógyszeremet, mert nem voltak kellemetlen tüneteim, így mindig elfelejtettem bevenni, így inkább elhagytam a gyógyszer szedését. Tény, hogy a tájékoztató papíron fel van tüntetve hogy allergiás bőrproblémákra is alkalmas. Most elkezdtem szedni. Jelenleg szép, tiszta a bőröm, ugyanakkor nincs is az a nagyon meleg idő, és mostanában a nap sem sütött ki. Tehát nem tudom hogy a gyógyszer jótékony hatása, vagy csak annyi, hogy visszaesett a hőmérséklet és borongósabb az idő, de a héten kifeküdtem napozni is, és igaz hogy tényleg nem volt az a nagyon meleg idő, de nap nap, a bőröm pedig tiszta maradt. Tavaly ilyenkor már nagyon csúnya volt (bár az időjárásra már nem emlékszem).
Ha bejön a kánikula és megint csúnya lesz a bőröm, egyértelmű hogy megyek a bőrgyógyászhoz. Ha még nem próbáltátok az allergia gyógyszert, akkor ajánlom, hátha, de előtte mindenképp menjetek el orvoshoz. Hátha másra is allergiásak vagytok, és remélhetőleg megfelelő gyógyszert is fog felírni:)
:/
És a jeget próbáltátok már? Én egy pár hete kísérletezek vele és elég jót tesz a bőrömnek. Nyilván nem oldja meg a problémát, de talán valamennyit segít a "pattanásokon". Tegnap napozás után elborzadtam az arcom miatt. Zacskóba tettem két jégkockát és olvadásig masszíroztam az arcomat vele, majd még egyszer megismételtem. Ma már sokkal tisztább:) Ha valaki kipróbálná, írja meg, hogy volt e valami jótékony hatása:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!