Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Frufrut vágattam magamnak és...

Frufrut vágattam magamnak és nagyon megbántam. Nem illik hozzám, olyan idétlen vagyok vele. Hogyan tudom valahogy elviselni?

Figyelt kérdés

Most oldalra tűzöm, hullámcsattal, de így is kicsit béna. Viszont legalább normálisan nézek ki. Nem is tudom honnan jött ez a hülyeség, 14 éves korom óta nem volt frufrum, de ahogy ott ültem a fodrásznál, kedvet kaptam. 27 éves vagyok, és úgy nézek ki vele, mint egy idióta.

Milyen trükkök vannak, hogy eltüntessem és jól is nézzen ki?

Félhosszú a hajam és tépett.

2009. jún. 26. 13:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok. Linkelnék szívesen, de nem akarok, mert nagyon béna, higgyetek nekem! A párom csak mosolygott rajta, azt mondta neki mindegy hogyan nézek ki, de ő mondta, hogy inkább ne vágassak, de hát én... Kicsit kislányos, valóban fura. Már a fodrásznál sem tetszett. Itthon meg végképp. Az lesz holnap próbálgatok, feltűzögetem mindenhogyan. Oldalt a választékom és a vállamra hullik a hajam, tehát olyan se nem hosszú se nem rövid. Keresek valami jó csatokat, hátha. Kinéztem én egy tök jó frizurát és annyira megtetszett még a csajjal is hasonló arcvonásaink vannak, ezért gondoltam, de szerintem nekem dúsabb a hajam, mert neki kis tincsekből áll a frufru, nekem meg teljesen egybe, tehát dúsabb. Szóval más. Majdcsak megnő. :)

Nagyon köszönöm a válaszokat, annyira jó ez az oldal és a látogatói, szeretek ide írni, mintha barátokat kérdeznék. Köszi mindenkinek Drágáim. Sok puszi és szép estét!

2009. jún. 26. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!