Hogy lehet szép, csillogó, és egészséges a hajam?
Ilyen otthon elkészíthető pakolásokra gondolok, vagy bármilyen hajápolási tippre. Tudtok segíteni?
13/L
Öblítsd le a hajad ecettel vagy üss fel egy tojást és öntsd a hajadra...:) attól szebb lesz:) szombaton kipróbáltam én is és fényesebb a hajam:DD
14/l
Olívaolajos-tojásos pakolás! :)
Egy tojást keverj ki olívaolajjal és kend fel a hajadra, hagy rajta 1-2 órán át, majd alaposan öblítsd ki.
A tojás és az olívaolaj nagyon jól táplálja a hajat, ezért egészségesebb lesz a haj.
Az ecetes vizes öblítés tényleg jó, de vigyázni kell vele. Néha én is leöblítem a hajam ecetes vízzel, de én 1-2 evőkanálnyi 10%-os ecethez öntök kb. 2,5 dl vizet és ezzel öblítem le. Ha túl sok az ecet nem olyan jó, és érezni is lehet majd a szagát.
És ugye az egészséges hajhoz elengedhetetlen az egészséges, vitamindús táplálkozás, a napi 2-2,5 liter víz és a rendszeres testmozgás! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!