Aki fodrász, vagy ért hozzá, tudnál segíteni? Mennyibe fog kerülne és hogy készítik el?
Eredetileg sötétbarna (majdnem fekete) hajam van. Hosszú (derék-középig ér) és nagyon dús, vastag szálú (göndör, de kefével egyenesre szoktam szárítani - legalábbis probálom...)
Itthon befestettem ammónia mentes szőke hajfestékkel és így lett ilyen fura arany-barna-kicsit-sárgás színű.
Ilyet szeretnék:
Hogyan csinálják meg? Leszívják a festék színt, majd leszívják a saját hajam színét és befestik?
Vágással és mindennel együtt mennyibe kerülne kb. Budapesten?
Utána a tőfestés mennyibe kerül?
Többe kerül, mint egy sima hajfestés, és hosszú, dús hajra az sem kevés.
Maga a folyamat is több lépcsős, esetleg többször egymás után kell felkenni az anyagot majd lemosni, szárítani...tehát időben is sok.
Olvastalak másik fórumon is, láttam, hogy a melírt is ajánlották. Tul.képpen jó lett volna, ha otthon nem állsz neki, mert most már azzal sem lehet nagyon sakkozni, mert a foltos, vöröses részt nem tünteti el. (mármint a melír, pedig amúgy ez a módszer nem rossz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!