Van-e olyan önbarnítós testápoló, ami nem ázik le uszodában, medencében?
Figyelt kérdés
Nagyon fehér börű vagyok,Dove önbarnítós testápolót használok,h.legyen egy kis színem,nagyon szeretem,de két éve amikor nyaraltam,a medencéből való kiszállás után a lábam tiszta habos volt,színem meg semmi.2009. jún. 25. 22:32
1/3 anonim válasza:
Figyelj ilyen termékek valamikor mindenképp lekopnak -leáznak. De én most használok egy jót ami nagyon jó elég tartós :) a neve : Sun Dance önbarnitő tej elvileg csak a Dm-be lehet kapni ..de sztem nagyon jó :)
2/3 anonim válasza:
Én is Sun Dance-szet használok, mint az előző, teljesen elégedett vagyok vele, egyedül a szagával nem tudok kibékülni, rettenetesen büdös, ha víz éri a bőrömet még rosszabb. Te is próbáld ki ezt a fajtát, mert olaj állagú, nem habzik ha víz éri.
3/3 anonim válasza:
22:53-as vagyok .. Szerintem egész jó az illata ..de persze lehet neked nem teccik :D De sztem erre is van megoldás , lehet kapni ien illatos test spray-eket ,nyáron a nagyobb melegbe akár a kistáskába is leht és ha izzadsz lefújod magad :D vagy akár csak azért is mert nem teccik a barnitó illata .. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!