Félek! Szerintetek befestessem a hajam? ://
Szeretnék egy kis változást magamon, és erősen gondolkodom, hogy a természetes középbarna hajamat befestetem mély rézvörösre.De egy kicsit félek tőle, mert nem biztos, hogy 3 havonta tudnék menni festetni és lehet, hogy roncsolná a hajamat a festék...Szerintetek a barna szememhez és a nagyon világos bőrszínemhez jó választás lenne ez a hajszín?
Szeretném végre megtalálni a hozzám legjobban álló hajat, csak nem tudom, hogy mennyire fogja majd be a vörös festék a barnát..
# 6/11 ma 13:03-as vagyok
én az elsőt választanám a helyedbe, és ha egyébként is hullik a hajad sajnos még jobban fog. Nekem is így volt pedig előtte direkt revalidot szedtem hogy helyre jöjjön csak aztán egy fészbuk levélbe szakítottak velem úgyhogy nem érdekelt mi lesz vele, csak változzon. Szerintem szedj vmi vitamint rá vagy szódabikarbónát, vmi olyasmit hallottam h az is jó és sokkal olcsóbb a gyógyszertárba, de ennek még azért olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!