Befestessem a hajam? Barna vagy szőke?
Figyelt kérdés
Természetes aranyszőke hosszú hajam van. Sokan dicsérik, én azonban változtatni szeretnék rajta. Csokoládébarnára akarom festetni és nyakig érőre vágatni. Szerintetek befestessem, annyira szép szőke tényleg, hogy nincs kedvem elrontani, viszont már meguntam hogy mindenünnen kitűnök vele és 20 évesen fiatalít is. Jó lenne kicsit barnaként megbújni meg a barna olyan szépen is csillog! Szerintetek?2010. júl. 28. 09:12
1/17 anonim válasza:
uhh szerintem ne! a szép szőke hajnak nincsen párja, ha természetes, örülj, hogy kitünsz vele!
3/17 anonim válasza:
én sem tenném a helyedben, bár én barna haj fan vagyok :)
Ha mégis szeretnéd, próbáld hennával befesteni. Az olcsóbb, jobbat tesz a hajadnak, és kikopik. ha pedig megszereted később befested rendes festékkel.
4/17 anonim válasza:
Én se festeném eb, hogy őszinte legyek. A szőke- főleg az aranyszínű- különlegesebb, így nem igazán értem, hogy ha neked adott ez a szín, akkor miért akarnád olyanra befesteni, ami egy tömegszín...
6/17 anonim válasza:
Szerintem meg csináltasd meg!! Nekem is olyan hajam van, mint neked...természetes szőke és sokáig hosszan hordtam. Nagyon unalmas. Én nagyon szeretem váltogatni, világosbarna, barna, vöröses, félhosszú, rövidebb, frufru....Próbálgasd szerintem. Ez csak haj!!! Visszanő!! De elsőre semmiképp ne túl radikális legyen a változás...mert így biztos nem fog tetszeni. Amit írtál az jónak tűnik. Lehet és is ilyenre csináltatom..:D
Sok sikert!
7/17 anonim válasza:
Szerintem maradj az eredeti hajszínednél.
8/17 anonim válasza:
Ha fested, utána soha nem lesz már olyan színű, mint volt. Egy barátnőmnek is gyönyörű aranyszőke haja volt, egyszer befestette, és már nem olyan, hiába nőtt le.
9/17 anonim válasza:
NE!!Gyönyörű hajad lehet, a természetes szőke nem mindennapi, szerintem ne rontsd el azzal, hogy befesteted.:)
10/17 anonim válasza:
Én se rontanám el a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!