Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Befestessem a hajam? Barna...

Befestessem a hajam? Barna vagy szőke?

Figyelt kérdés
Természetes aranyszőke hosszú hajam van. Sokan dicsérik, én azonban változtatni szeretnék rajta. Csokoládébarnára akarom festetni és nyakig érőre vágatni. Szerintetek befestessem, annyira szép szőke tényleg, hogy nincs kedvem elrontani, viszont már meguntam hogy mindenünnen kitűnök vele és 20 évesen fiatalít is. Jó lenne kicsit barnaként megbújni meg a barna olyan szépen is csillog! Szerintetek?
2010. júl. 28. 09:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
NE!!! Biztosan gyönyörű a hajad.Ne tedd tönkre ! Én is egy életre megbántam a festést!! Így 10év hajfestés után bármit megtennék a régi eredeti gesztenye barna hajszínemért:((
2010. júl. 28. 10:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha be is fested arra vigyázz, hogy utána sötétebben nő vissza. Nekem szőkés hajam volt mielőtt elkezdtem festeni, én még szőkébbre festettem mindig, de észrevettem, hogy most már sötétbarna nő vissza. Nyoma nincs a szőkének.
2010. júl. 28. 11:01
 13/17 anonim ***** válasza:
jaj NE!sök nő vagyonokat fizet,h olyasmi legyen a hajszíne,mint neked!ha már változtatni akarsz akkor inkább a fazonon változtass vagy a szárításon!ha viszont nagyon szeretnéd a festést akkor én azt javaslom,h azt melírral kezd így látod,h jól állna-e egyálltalán a barna és ha nem tetszik még mindig könnyebben lehet eltüntetni ha meg bejön akkor festess több tincset és még többet aztán már lehet az egészet!de azt ne feledd,h olyan,mint festés elött a hajad már nem lesz többet!az állaga is változni fog,mert a festék szárít
2010. júl. 28. 11:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sem, főleg, ha szeretnéd még látni az eredeti hajszíned. Az enyém eredetileg nagyon világos barna, elég érdekes, de mióta festem, már az eredeti is sötétebb.
2010. júl. 28. 11:54
 15/17 anonim ***** válasza:

ha egyszer megunnád a barnát, vagy tönkretenné a hajad soha nem kapnád vissza az eredeti hajszíned, nem érdemes

inkább csak vágass belőle

2010. júl. 28. 13:12
 16/17 anonim ***** válasza:

be ne festesd...omg,

inkább vágasd le

2010. júl. 28. 13:49
 17/17 anonim ***** válasza:
ha szép akkor minek fested be? ha unod akkor a fazonját váltogasd de a szinét ne mert soha többet nem lesz olyan mint eredetileg. vagy akkor szinezd. ha nekem szép lenne alapboool:)) de nekem nemszépa szine mégse festem:)
2010. júl. 28. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!