Hogyan nyerjem vissza a hajszinem?
Figyelt kérdés
Kb6eve festem,viszza akarom nyerni az eredeti sotetszoke hajszinem.mezszokevel festettem sokaig,majd levagattam es befestettem vorosre.
Hidrogen peroxid + szivato por+sampon lehozza a festeket es megkapom az eredeti hajszinem? Tapaztalat? Mennyiseg,hogy kell csinaln? SOS
2012. máj. 10. 21:32
1/3 anonim válasza:
Várd meg amíg lenő. Ha leszivatod totál tönkreteszed a hajad.
2/3 anonim válasza:
Jaj, csak nehogy otthon kezdd el magadnak megcsinálni, mert tönkreteszed a hajad. Ilyen esetben mindenképp fodrászhoz menj, mert ő tudja, mit kell csinálni. Amúgy akár az is lehet hogy nem kell leszívatni, hanem szépen elkezded festeni barnával és folyamatosan világosítani rajta vagy világos melírcsíkokat rakni bele és úgy egyre világosítani. De magadnak semmiképp ne csináld meg, mert megbánod majd a végén.
3/3 anonim válasza:
Brelil color removing system. Nekem ezzel szedték le a vöröset az amúgy sötétszőke hajamról. Nagyon büdös, nem olcsó és nehéz beszerezni viszont kíméletes és hatásos.
Nekem fodrász csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!