Eredetileg sötétszőke, hosszú hajam szeretném hajbemosó festékkel világosbarnára színezni. Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata, hogy mennyi idő alatt és mennyire csúnyán kopik ki, és végül visszakapom-e az eredeti hajszínem?
Jaj,szegény... Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Még jó,hogy nem tettem tönkre..
és ha befesteném rendes festékkel, az nagyon csúnyán nőne le? :/
szia megint:D igazából megértelek, nem fogod megállni, h be ne fesd:D Úgyh, mivel én már 600féle festéket próbáltam, ill. fodrász is volt, egyik sem oldotta meg a problémát, viszont a hab festék, ami mostanában jött be a piacra legalább könnyű felvinni, és egységes lesz, nekem sosem sikerült egységes színűre megcsinálni, szval mivel te még kezdő is vagy ilyen téren, mindenképp hab festéket vegyél, de ne a lorealt!!! loral sublime mousse a neve, dm-ben, müllerben megtaláható mind a 3, rossmanban csak 2 félét találtam. Loreálnál az a baj, h sötét barnát csinált a hajamból, közbe ezt a félét vettem:
Úgy hogy a másik 2ő közül válassz, ezzel menni fog. Majd írd meg, hogy sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!