Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eredetileg sötétszőke, hosszú...

Eredetileg sötétszőke, hosszú hajam szeretném hajbemosó festékkel világosbarnára színezni. Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata, hogy mennyi idő alatt és mennyire csúnyán kopik ki, és végül visszakapom-e az eredeti hajszínem?

Figyelt kérdés

2012. márc. 29. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon ronda lesz! Tesómnak ki kellett szőkítenie a haját, mert nem akart kijönni a barna, ráadásul nagyon rondán kopott, rezes színe lett néhol, és nem, nem tartós festék volt, hanem színező, pár hajmosás után kijön felirattal. Ne vegyél. Ha szeretnél változtatni, vagy megtudni, hogy jól állna-e a barna, akkor menj olyan boltba, ahol vannak parókák és tudsz próbálni, pesten van 1 pár.
2012. márc. 30. 03:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Jaj,szegény... Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Még jó,hogy nem tettem tönkre..

és ha befesteném rendes festékkel, az nagyon csúnyán nőne le? :/

2012. márc. 30. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos mindegyik festék csúnya, mikor lenő.. Nekem szép aranybarna hajam volt, általánosban !vörös!...borzalom hajszínezőt vettem, iszonyat lett a hajam tőle, aztán jöttek a festékek sorra és nem jött vissza az eredeti hajszínem. Voltam szőke is, de a szőkítőt nagyon el kell találni és se olcsó se drága fodrász, se magadnak nem tudod normálisan rövid idő alatt szép színűvé tenni. Tudom, hogy foglalkoztat és szeretnél változtatni, de hidd el, hogy a természetes hajszínnél nincs szebb, pláne a természetes szőkénél. Mondjuk, függ attól is mennyire sötét az a sötétszőke, meg hogy dobja le a hajad, nekem a közép tájékán kopik le először.. szval nem szép látvány ha elüt az eredeti hajszínemtől. Megpróbálhatod, hogy befested és utána kiszőkíted megint:D
2012. márc. 31. 04:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát,eléggé sötét a hajam, van aki azt mondja rá,hogy barna,van aki még azt,hogy szőke.. Nagyon szerettem volna barnát,de ilyen áron inkább nem..maximum ha mégis,akkor inkább befestetem,ha lenő,visszajön az eredeti hajszínem. Remélem.. Kár,hogy sok jóval kecsegtettek a hajszínezők..
2012. ápr. 1. 23:00
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

elég nehéz volt hasonló színt találni, de kb ilyen színű hajam van,mint ennek a lánynak. :)

2012. ápr. 1. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:

szia megint:D igazából megértelek, nem fogod megállni, h be ne fesd:D Úgyh, mivel én már 600féle festéket próbáltam, ill. fodrász is volt, egyik sem oldotta meg a problémát, viszont a hab festék, ami mostanában jött be a piacra legalább könnyű felvinni, és egységes lesz, nekem sosem sikerült egységes színűre megcsinálni, szval mivel te még kezdő is vagy ilyen téren, mindenképp hab festéket vegyél, de ne a lorealt!!! loral sublime mousse a neve, dm-ben, müllerben megtaláható mind a 3, rossmanban csak 2 félét találtam. Loreálnál az a baj, h sötét barnát csinált a hajamból, közbe ezt a félét vettem:

[link]

Úgy hogy a másik 2ő közül válassz, ezzel menni fog. Majd írd meg, hogy sikerült!

2012. ápr. 2. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!