A szőrtelenítő krémhez milyen hosszúra kell kinöveszteni a szőrt, hogy szépen leszedje?
Ma csináltam meg, és a lábam egyes részein annyira szépen leszedte, gyönyörű sima és puha a bőröm, míg máshol (pl. a vádlimon) alig csinált valamit és leginkább úgy néz ki ott a lábam, mintha 2 napja borotváltam volna és már nőne kifelé, tehát leginkább ott csak lerövidítette a szálakat.:S És ugyanígy az intim területeken is csak lerövidítette, így most le kell borotválnom a maradékot.:S Ez miért van? Mi a helyes használat, hogy az eredmény mindenhol tökéletes legyen?
Kérlek ne írjátok, hogy használjak mást, mert az epilátor és a gyanta tönkretette a bőröm, tele vagyok hegekkel, semmiképp nem szőrtelenítek azzal! A borotva pedig minden napos használat lenne, főleg nyáron, de azt nem bírná a bőröm. Sötét színű, feltűnő a szőrzetem a lábaimon, ezért kellene minden nap borotválnom. A krém tűnik a legjobbnak, mert azzal elég heti 2szer, viszont nem mindenhol szedi le, ahogy írtam is.
Tippek?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!