Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a fodrász...

Mit csináljak a fodrász teljesen elcseszte a hajam? Képek

Figyelt kérdés

ilyet kértem:

[link]

erre ilyen lett:

[link]

tudom h nekem se egyenes a hajam de ez tök más. Nagyon rondának érzem magam. Nem merem vasalni mert festem. Mit csináljak vele h kinézzen valahogy?

2012. máj. 10. 09:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%
Sz@rból nem lehet homokvárat építeni.
2012. máj. 10. 13:08
 12/13 anonim ***** válasza:

A vasalás meg a festés nem zárja ki egymást, én 12 éve festetem és 1 éve vasalom. Sok hővédőt tegyél rá. Sajnos nálam is az van, hogy a fodrász megcsinálja a hajam, ő remekül be tudja szárítani meg rákeni a csodatermékeit, nekem meg otthon szalmakazal, ha megmosom.

Legközelebb kérd meg, hogy mutassa, hogyan szárítja be, és esti hajmosás után másnap reggel ha kivasalod, nem lesz baja, nem kell minden nap vasalni. Otthonra meg tűzd el, és akkor nincs hajbabrálás, nem fog zsírosodni.

2012. máj. 10. 14:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne babráld! A túl sok mosás nem tesz jót neki. Régen én is mostam ha kell ha nem. Mostmár heti 1xer szoktam és egyáltalán nem látszik rajta, ha mosni kell. Én is festem a hajamat 8 éve és semmi baja nincsen. Már négy vagy öt éve fekete vasalni is szoktam és semmi baja. Persze nem minden áldott nap kell vasalni. Heti egyszer hajmosás után elkészítem beszárítom meg minden és akkor egy hétig ugyanolyan. Nem értem miért lepődnek meg annyian, hogy gyorsan zsírosodik a hajuk mikor reggeltől estig mossák. Aztán sokan csodálkoznak, hogy 1 napot se bír ki a hajuk. Én is reggeltől estig babrálom az enyémet még se zsírosodik. A te hajad meg nem lett elcseszve, csak vasald ki és szárítsd be. Mikor rövidebb volt a hajam akkor sokkal több idő kellett mire normálisan beállítottam. A te hajad nem az a fajta amelyik mindig magától is úgy néz ki, mintha fodrásztól jöttél volna. Csak akkor lesz szép, ha megcsinálod. AZ enyém is összevissza áll meg hullámosodik (naná, hogy hülyén) ha nem csinálom meg. Amugy meg nekem már ennél 100000xer jobban is cseszték el a hajam. Úgyhogy fel a fejjel!!:)))
2012. máj. 10. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!