Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 2nap kihagyás vagy nem kell?

2nap kihagyás vagy nem kell?

Figyelt kérdés
hétfőn voltam először újra szoliban egy jó pár hónap kihagyás után 6percre mentem.ma voltam(kedd) megint és 12percre mentem,és egy kicsit megégtem,fáj is,de holnapra "elmúlik".holnap(szerdán) befeküdhetek 6percre?vagy inkább várjak vele még 2napot??

2012. máj. 8. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp várj vele, nem szabad mindennap szoliba menni. én hetente 2x járok, többször nem ajánlott.
2012. máj. 8. 21:42
 2/3 Nicole0605 válasza:
szerintem mindenképpen várj 24 órát de a legjobb ha 72 órát vársz én heti 2x nagyon maximum 3x szolizok:)
2012. máj. 9. 10:08
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Két szolizás között legalább 48 órának kell eltelnie. A másik, hogy nem szabad rögtön 6 percet emelni. Sok helyen 6 perces egységek vannak, keress olyan szolit ahol 3, vagy akár 1 percenként lehet emelni az időt. Ha fokozatosan emeled az időt, és 3-4 naponta mész, tuti hogy nem fogsz megégni!

2012. máj. 9. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!