Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen eredmény várható?...

Milyen eredmény várható? (colour b4)

Figyelt kérdés
Tudom szinte lehetetlen megmondani de azért remélem segítetek. Az alap hajszínem világos barna, le voltam szőkítve de már pár hónapja vörös vagyok /londa wild cherry 14/3/ [link] vagyis van kb 5-6cm es lenövésem ami az eredeti hajamra van vörös festve alatta pedig szőkére van már pár réteg vörös. Attól tartok hogy a teteje barna lesz az alja pedig szőke. Nagyon el fog ütni?
2012. máj. 7. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
A szőke miatt több mint valószínű hogy semmit nem fog csinálni vele,ugyanis a hidrogénnel nem tud mit kezdeni,ha szerencséd van akkor sárgára leszedi,de többre ne számíts.
2012. máj. 7. 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, kíváncsi leszek milyen lesz de kipróbálom. Gondolom majd visítok a tükör előtt de majd ráfestek valami színezőt esetleg. :D
2012. máj. 7. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Elvileg 2hetet kell várni minimum utána a festéssel,és legalább egyel világosabb festéket vegyél mint amit akarsz.
2012. máj. 7. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:
hát az remek! Köszönöm a válaszod! :)
2012. máj. 7. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!