Hogyan tüntethetném el ezeket a sebeket gyorsabban? (17/L)
Az a helyzet, hogy a lábamon iszonyatosan sok szőrbenövés van állandóan, én meg jól kikapargattam őket jó hosszú időn keresztül:S Még mindig sok van, de mostmár békén hagyom őket, régóta nem piszkálom. Ja, meg a combom is ilyen, ott ilyen kisebb pattanásokat piszkáltam. Most a combon is, lában is tele van sebekkel és undorító:S Így olyan rossz rövidnadrácgot húzni:( Nagyon csúnya, pedig már tényleg nem piszkáltam elég régóta...
És nem is csak a seb utána izé marad ott (bár az is idegesít nagyon), hanem a sebek is. Ilyen kicsit, lekaparni sem akarom, mert vérzősek és utána még csúnyább lesz.
Valami hámlasztó kenőcs, vagy mégis mivel tüntessem el őket?:O
Előre is köszi:))
neogranormonal.:)) nagyon jóó ..leszárítja a sebeket:)
ne hogy kapargasd őket!
Ooo, köszi, majd holnap veszek is:) Patikában? És ugye nem kell recept, vagy ilyesmi?:D
és nem tudod, kb mennyi idő alatt múlhatnának el?
Jaa és kapargatni már nem szeretném többet:D
Szia!
Sajnos nekem is vannak ilyen sebeim, de nekem a neogranormon nem nagyon használt (lehet, hogy csak túl törelmetlen vagyok, de sokáig nem láttam semmi változást).
Nekem a Sudocrem vált be, hegek eltüntetésére /folyamatosan halványítja őket/.
Gyorsabb az eredmény, de sajnos csodát nem várhatunk semmitől.
:) sok sikert! Zs.
jajj nekem is olyan nagyon ronda volt a lábam.. aztán napoztattam amikor tehettem és neogranormon kendővel töröltem át mindig borotválás után és láss csodát: egy nyár után e két dolog segítségével látványosan sokat javult! sőt, most már azt is ki merem jelenteni, hogy szép..:)
szóval én most (nap hiányában) a kendőt tudnám javasolni - borotválás után mindig töröld át a lábad!
Nekem is ilyen a lábam, nagyon sok van, és van néhány amit nagyon mélyre kapartam, vagy tűvel piszkáltam ki a kis "gumókat" és most jó barnás vagy vöröses maradt a helye, nagyon csúnya, szóval csak hosszú nadrágban járok, és minden nap szidom magam...de egyszerűen nem bírtam ki... :(
Neogranormon nekem nem vált be, Contrctubex-szel mintha kicsit jobb lenne, de nem elég gyors, én is türelmetlen vagyok :) Aloe vera növénykémet szoktam még felvágni és ragtapasszal rögzíteni a lábamra, meg néha ha vastag az aloe akkor betekerem celofánnal, hogy ne folyjon mindenfelé a lé belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!