Hogy nő gyorsabban a hajam?
Ha befonom vagy ha felfogom lofarok,konty ilyenek.
A hajnövesztő vajon hatásos ..
Attól, hogy milyen frizurát csinálsz, nem fog gyorsabban nőni..
Masszírozd minden nap fél órát.
hajvasalót nagyon nagyon ritkán használom
festeni nem készülök mert a korom miatt nem engedik a szüleim. csak azért szeretném ha hosszabb lenne a hajam, mert nemrég vágattam le válon alulig és szeretném ha egy év alatt minél nagyoibb lenne, mert már kiválasdztottam ey frizurát a konfirmálásomra.
Nekem sem nő túl gyorsan a hajam sajnos :S Most ér a melltartóm alsó pántjáig :// De 1 biztos. A fonással csak óvatosan! Főleg hajmosás után vigyázz a fonással mivel akkor a legérzékenyebb a haj. A fonás miatt pedig elfog töredezni könnyedén. 3 tippet tudok mondani ami nekem segített:
1: Amikor már zsíros volt a hajam eléggé akkor ha otthon voltam nem rögtön mostam meg a hajam hanem előtte 100x átfésültem jó erősen mert ha a fésű a zsírt szétkeni a hajon az jobban növeszti a hajat :)
2: Nagyon sok olajos magvakat, diót egyél... ne érdekeljenek a pattanások azok úgyis ki jönnek :// Mivel a hajhagymának a növekedéshez olajra van szüksége! Diót egyél minden mennyiséggel!!
3: Három hetente vágj a hajadból kb 1,5 cm. Akkor levágod a töredezéseket és gyorsabban kezd nőni a hajad egyértelműen. :) Ja és Hajvasalót és haj sütő vasat kerüld el nagyon!!!!!!! Inkább hajcsavarózz ha göndör hajat akarsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!