Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma végleg elegem lett abból,...

Ma végleg elegem lett abból, (nagyon! ) szőrös a lábam. Le szeretném borotválni. Anya nem tudna róla, mert vele ilyesmiről soha nem lehetett beszélni. Szerintetek leborotváljam?

Figyelt kérdés

tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de most ez is jó lenne :)

13/L

2012. máj. 6. 15:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)
2012. máj. 6. 15:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Igen, miután bekented tusfürdővel, én úgy szoktam. Szőr növésével ellentétesen. És reggel szoktam testápolózni, mert aznap kipattogzana tőle a bőröm.
2012. máj. 6. 16:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Nyugodtan borotváld le és kész!:))))
2012. máj. 6. 16:31
 14/20 A kérdező kommentje:
oké:))
2012. máj. 6. 16:32
 15/20 anonim ***** válasza:
én se szoktam anyuval ilyenekről beszélni,de ezt megkérdeztem...vis h akkor már ugye a hónomat borotváltam,mert mondtam h idegesít és ronda, és megkérdeztem hogy akkor a lábamról is szedhetem-e és mondta h hát ha szeretnéd....így már 12 éves korom óta szedem hónomról,13 óta a lábamról is:D
2012. máj. 6. 16:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Háhá, jó fej anyukád van ;)
2012. máj. 6. 17:02
 17/20 TijuMK ***** válasza:

Én is kb 13 évesen borotváltam le először szóval szerintem is hajrá :)

Amúgy én anno elcsórtam apa egyik borotváját és azzal csináltam nagy titokban, és fel se tűnt a szüleimnek -.-

2012. máj. 6. 20:34
 18/20 anonim válasza:
NEEEE, a szőrtelenítéssel egyetértek, kb én is ennyi idősen kezdtem, de ne borotváld. Nagyon hamar visszanő, és brutálisan megerősödik. Próbáld gyantával, az sokkal tovább tart, és egy idő után meg is ritkul tőle a szőrzeted, bár van akinek picit fájdalmas - szerintem hozzá lehet szokni. Ha nagyon irtózol a gyantától, akkor vmi szőrtelenítő krémet próbálj ki. Sok sikert!
2012. máj. 7. 14:22
 19/20 anonim válasza:
Bokától a térd irányába. Az a lényeg, hogy a szőr növekedésével ellentétesen.
2012. máj. 27. 21:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia. Látom késon írok. Az a lényeg hogy én sem akartam anyuval beszélni, de végül megtettem hátha mond valami okosat. Anyu azt mondta hogy ne borotváljam, mert hamat vissza no és hosszú, sötét fekete szálak nonek. Azt mondta a gyantát ajánlja, mert attól gyérül is. Én hallgattam rá, és szerntem jól tettem. :)
2012. jún. 21. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!