Ma végleg elegem lett abból, (nagyon! ) szőrös a lábam. Le szeretném borotválni. Anya nem tudna róla, mert vele ilyesmiről soha nem lehetett beszélni. Szerintetek leborotváljam?
tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de most ez is jó lenne :)
13/L
Szerintem borotváld le! Legyen hozzá minden eszközöd nehogy kipörsögjön utána.
Ha nem lehet ilyesmiről anyukáddal beszélni, akkor így járt. Vissza már nem ragaszthatod a szőrt.
Jó idő van, szoknya-rövidgatya szezon, természetes hogy egy 13 éves lány már csinos akar lenni, és "jól" kinézni.
Az én önbecsülésem is rombolná ha szőrős lábbal kellene az utcára lépni.
Üdv:
egy anyuka
Én is leborotválnám, de nem lehet. Pikkelysömörös mindkét lábam boka és térd között. Annyira szeretnék rövid gatyába, szoknyába járni. Ezért marad a hosszú bő szoknya, hosszú szellős nadrág nyárára.
Ami meg a kérdésedet illeti, tedd meg, aztán ahogy az előttem szóló írta, anyukád így járt. Azért én mégis valami egyéb szőrtelenítést ajánlanék, mert a borotválástól keményednek a szőrszálak.
Én is ilyen voltam,nagyon sötét a szőr a térdemtől lefele.Nyugodtan borotváld le a lábad,ha zavar.
14.L
Én 12 éves voltam amikor először leborotváltam. Féltem anyának megmondani,pedig vele lehet beszélni ilyenről.Amikor megtudta nem volt semmi gáz vettünk nekem saját borotvát.
Borotváld le nyugodtan ha zavar,de használj borotvahabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!