Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma végleg elegem lett abból,...

Ma végleg elegem lett abból, (nagyon! ) szőrös a lábam. Le szeretném borotválni. Anya nem tudna róla, mert vele ilyesmiről soha nem lehetett beszélni. Szerintetek leborotváljam?

Figyelt kérdés

tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de most ez is jó lenne :)

13/L

2012. máj. 6. 15:04
1 2
 1/20 anonim válasza:
81%

Szerintem borotváld le! Legyen hozzá minden eszközöd nehogy kipörsögjön utána.

Ha nem lehet ilyesmiről anyukáddal beszélni, akkor így járt. Vissza már nem ragaszthatod a szőrt.

Jó idő van, szoknya-rövidgatya szezon, természetes hogy egy 13 éves lány már csinos akar lenni, és "jól" kinézni.

Az én önbecsülésem is rombolná ha szőrős lábbal kellene az utcára lépni.

Üdv:

egy anyuka

2012. máj. 6. 15:08
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. máj. 6. 15:12
 3/20 anonim ***** válasza:
Mindenképpen borotváld le.
2012. máj. 6. 15:19
 4/20 anonim válasza:
Az, hogy eddig soha nem lehetett ilyenről beszélni, nem azt jelenti, hogy ezután sem lehet. Kamasz vagy, lassan nővé érsz. Sok olyan dolog van, ami eddig nem volt téma, de ezután jó lenne. Lehet, hogy csak te félsz felhozni a témát, anyukádnak meg nem is lenne kivetnivalója ellene. Ő mivel szőrtelenít? Kérd ki a tanácsát, és mindjárt jobban áll a dolgokhoz,mintha az ő háta mögött cselekszel.
2012. máj. 6. 15:21
 5/20 anonim válasza:
100%

Én is leborotválnám, de nem lehet. Pikkelysömörös mindkét lábam boka és térd között. Annyira szeretnék rövid gatyába, szoknyába járni. Ezért marad a hosszú bő szoknya, hosszú szellős nadrág nyárára.

Ami meg a kérdésedet illeti, tedd meg, aztán ahogy az előttem szóló írta, anyukád így járt. Azért én mégis valami egyéb szőrtelenítést ajánlanék, mert a borotválástól keményednek a szőrszálak.

2012. máj. 6. 15:22
 6/20 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam,nagyon sötét a szőr a térdemtől lefele.Nyugodtan borotváld le a lábad,ha zavar.

14.L

2012. máj. 6. 15:24
 7/20 slora ***** válasza:

Én 12 éves voltam amikor először leborotváltam. Féltem anyának megmondani,pedig vele lehet beszélni ilyenről.Amikor megtudta nem volt semmi gáz vettünk nekem saját borotvát.

Borotváld le nyugodtan ha zavar,de használj borotvahabot.

2012. máj. 6. 15:25
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából anyától nem nagyon nagyon tudnék ilyen jellegű tanácsokat kérni.. :D
2012. máj. 6. 15:26
 9/20 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenne :) Az, hogy térdtől boka irányába, vagy pont fordítva? :)
2012. máj. 6. 15:28
 10/20 anonim válasza:
Bekrémezed apukád borotvahabjával, vagy ha nincs akkor beleálsz a fürdőkádba, bevizezed a lábad, és jó alaposan bekened tusfürdővel. Ez után felteszed a lábad a kádra, és a bokádtól haladva felfelé kb15 centit húzol. Vízben kiöblíted a borotvát pár húzás után kicsit, hogy a beragadt szőr lemenjen, és ismétled ezt amíg nem végzel. Ha készen vagy alaposan kend be lábad testápolóval.
2012. máj. 6. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!