A homlokomon és az orromon több éves pattanás után kisebb hegek maradtak. Kipróbálnám a bőrcsiszolást. Egy kezelés is elegendő? Elsősorban szeretnék véleményeket azoktól akik voltak már ilyen kezelésen.
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
Már megoldódott a problémám. Sok helyen megfordultam és mikrodermabráziós kezelések után érdeklődtem. Egy kezelés legolcsóbban 4000Ft/alkalom volt, de mindenhol azt mondták, hogy 5-6 kezelés szükséges. Megkérdeztem a kozmetikusomtól, hogy mit ajánl. Mondta, hogy ő csinál bőrcsiszolást is és aha savas hámlasztást. Az utóbbit ajánlotta mivel fiatal vagyok. Kételkedtem aha savas hámlasztásban, de az eredmény nagyon meglepett ugyanis kisebb hegeim eltűntek és a „nagyobbak” pedig alig látszódnak. Azt hozzátenném, hogy ezeket a hegeket én láttam a fénynél pedig láthatták mások is. A bőröm még puha, ezért elég neki 2-3 alkalom. Nagyon örülök, mert nem érzem, hogy alapozóval le kellene kenni az arcomat. :)
Szia!
Nagyon Örülök, hogy megoldódott neked, mert énis hasonló problémákkal küszködöm, és ezért érdekel is a dolog, Pontosan mennyibe került ez az aha savas hámlasztás? énis nagyon megcsinálnám, semmi utóhatása nem volt? nem járt semmilyen kellemetlen utóhatással, és a bőr csak szebb lett? Nagyon Köszönöm a válaszodat!
Üdv
Köszönöm a választ, és ezt hol csinálják helyileg? de attól még szabad nyáron csinálni nem? vagy ha szabad akkor utána a nap elkerülése örökké tart, vagy csak az utána következő pár hétig? mert majd nem akarok örökké bújkálni a nap elől!
Előre is nagyon Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!