Használja valaki ezt német krémet: Totes meer salz creme. Link is van alól. Pattanásos bőrre vajon jó vagy csak rosszabb lesz mert elég 'zsíros' krém? 19l
Háát én nem ajánlanám. De ezt az összetevői alapján mondom: isopropylpalmitate- eltömíti a pórusaidat amit gondolom nem szeretnél hiszen a pattanások ellen küzdesz.
Négyszerek parabén tartalom-szintén nem bíztatnálok hogy megvedd...
Ha valaki olvassa még ezt:
Nem átvágás. 2013 januárjában 31-évesen jött ki a pikkelysömör a tenyeremen meg a talpamon. Jelen pillanatban kb 60.000.-Ft költöttem különböző terápiákra és készítményekre idáig. Most május van, és a Hajdúszoboszlai napok keretében vettem ilyen készítményt a vásári soron, 1400.- Ft volt. Mivel idáig semmi de semmi nem hozott javulást, legyen az receptes, vagy népi gyógyászat, különböző diéták és terápiák, így a megvételekor már úgy fizettem , hogy egy krémmel több vagy kevesebb nem számít.
És otthon jött a meglepetés. HASZNÁL.
A só tuti benne van, mert az elején mikor az eleven sebekre, szétszakadt felületekre felvittem, a szemem ugrott ki, szó helyett is csak nyüszítés volt.
Most egy hete használom, LÁTVÁNYOSAN működik. A vörös gyulladások megszűntek és húzódik vissza az egész.
Érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!