Mi lehet a karomon?
Figyelt kérdés
Már sok embernek láttam és nekem is van a könyökömtől fölfele a tricepszemnél és majdnem körbe veszi a felkaromat egész a vállamig valami kis pattanásszerüségek.Nem találtam róla képet és hiába fényképezem nem látszik csak ha hozzáérek akkor érzem hogy van egy csomó kis göb. Hasonló a szemölcsre,de nem az.A bőrszínemmel egyforma,csak akkor látszik ha úgy világítja meg a fény. Ha a tükör elébe állok akkor ott ahol vannak a a kis göbök ott a bőr olyan rózsaszín színű . Már sok embernek láttam.Idegesít mert mindig kapargatom. A könyökömtől felfele van csak és inkább a karom külső részén, ott ahol a karom a kifele néz és nem ott ahol hozzáér a testemhez.2012. máj. 6. 11:21
1/10 anonim válasza:
Nekem is van, nyugodj meg. Nem tudom mi ez
3/10 anonim válasza:
nekem is van,nálam kicsit pirosasak a pöttyök,de van amikor kevésbé látszódnak,nyáron csak alig.elmentem bőrgyógyászhoz azt mondta kezdődő ekcéma,voltam 2x is. 4 fajta krémet írt rá..20 ezer forintot dobtam ki mert egyik se segített.szerintem nézesd meg hátha neked valami jót írnak fel :)
4/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
ez szerintem nem rüh és nem ekcéma..
én voltam bőrgyógyásznál még annó és mondta,hogy tini korban elég gyakori ,hogy a karon is vannak ilyen apró pattanásszerűségek.
második voltam :)
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem most teljesen lement :) De estére megint kijön -.-
2012. máj. 6. 14:08
8/10 anonim válasza:
akkor az amúgy lehet a stressztől is ,osztálytársamnak is amiatt volt..
9/10 anonim válasza:
Nekem is van. Ez olyan mint a szőrbenövés, és azért van mert egész télen be voltál bugyolálva a vastag ruhákba, pulcsikba és kabátokba. Nekem a mellkasom ilyen főleg meg a combom. Ez csak annyi hogy nem kapott elég levegőt a bőrőd.
Megoldás: Feküdj ki a napra, mert az nagyon jót tesz neki. (ne szoliba!!!)
Pár alkalom után eltűnnek majd!
10/10 havaseső válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!